Quest Kyolic česen 1000 mg, 30 tablet

<p>Česen je zelo priporočljiv pri prehladu in gripi (On hold Botanicals).</p>

Česen je zelo priporočljiv pri prehladu in gripi (On hold Botanicals).

487414 16564

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Quest Kyolic česen: česnov pripravek, pri katerem po zaužitju ne zaznamo neprijetnega zadaha niti neprijetnega česnovega vonja pri povečani fizični aktivnosti in potenju.

Delovanje česna glavna področja:

• delovanje človeškega sistema je optimalno

Delovanje česna druga področja:

• Deluje kot močan antioksidant.

• Pomožne sestavine:

mikrokristalin celuloza (polnilo in vezivo), magnezijev stearat (mazivo), silicijev dioksid (sredstvo proti strjevanju), verige trigliceridov, maltodekstrin, hidroksipropilmetil celuloza (sredstvo za glaziranje)

• Ne vsebuje:

hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov, barvil in arom, dodanega škroba, saharoze, laktoze in soli, kvasa, pšenice in glutena.

Značilnosti formule:

• V procesu do 20 mesecev hladnega staranja se tvori vrsta naravno prisotnih hranil, ki so edinstvena za kyolic staran česen.
• Standardiziran s s-alilcisteinom.
• Ekološka pridelava.
• Brez vonja.
• Primerno za vegetarijance in vegane.
• Dodatek lecitina in ovsenih otrobov za dodatno podporo zdravju kardiovaskularnega sistema.
• Vodo in olje topne sestavine.

Doziranje:

Vzemite 1 do 2 tableti dnevno z obrokom.

Vsebina:
30 tablet

Ena tableta zagotavljaKoličina / mg% RDA
Izvleček česna standardiziran z S-alil cisteinom) 1000  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če si z vrati priščipnete prst, boli. Res boli. Toda po nekaj minutah in potem ko ste si dali ledeni obkladek, bolečina pojenja v topo kljuvanje. Jutri vas bo samo še praska spominjala na nezgodo. Pravkar ste doživeli akutno bolečino - bolečino, povezano z določenim vzrokom, kot so opeklina, trk ali zlomljena kost.

Toda pri štirih od desetih odraslih, starih 65 let in več, bolečina ni povezana z določenim vzrokom in ne mine. Trpijo kronične bolečine, ki postanejo s starostjo pogostejše.

Akutna bolečina nastane, ko električni signali iz poškodovanega tkiva potujejo v možgane v procesu, imenovanem nocicepcija. Bolečine v resnici ne občutimo, dokler signal ne doseže možganov. Pri kronični bolečini pa lahko občutimo bolečino tudi brez očitnega vzroka. To je zato, ker začne živčni sistem ustvarjati svoje električne signale - tudi brez vsake poškodbe. Ta sporočila potujejo v možgane in sprožijo bolečinske centre v obliki nekakšne povratne zanke iz možganov
do živcev in nazaj, vedno znova. Zato ostanejo v položaju »vključeno«.

To ni majhna stvar. Kronična bolečina znatno vpliva na kakovost življenja. Poveča tveganje za depresijo, preprečuje za zdravje koristno druženje in moti spanje. Lahko celo vpliva na pomnjenje, vključno s spominom in sposobnostjo učenja.
Kronična bolečina postane s starostjo pogostejša predvsem zaradi desetletij obrabe telesa. Po petih ali šestih desetletjih aktivnega življenja verjetneje občutite stalno bolečino zaradi artritisa, obrabljenih sklepov ali oslabljenih kosti.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Quest Excellence Quest Excellence
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja