Quest L-Equigluco, 30 tablet

<p><strong>Quest L-Equigluco je novo prehransko dopolnilo, ki vsebuje krom v obliki kromovega pikolinata, vitamin B6, magnezij ter niacin. </strong></p>

Quest L-Equigluco je novo prehransko dopolnilo, ki vsebuje krom v obliki kromovega pikolinata, vitamin B6, magnezij ter niacin.

525260 23977

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Quest L-Equigluco je novo prehransko dopolnilo, ki vsebuje krom v obliki kromovega pikolinata, vitamin B6, magnezij ter niacin.

Prehransko dopolnilo Quest pripomore h korekciji krvnih ravni glukoze, saj vsebuje krom v obliki 3+. Ta oblika kroma v obliki molekule kromov pikolinat tako deluje ter regulira vsebnost glukoze v krvi ter jo normalizira v primeru, da je ta izrazito previsoka.

Vitamin B6 ali z drugim imenom tudi piridoksin spada v skupino B vitaminov in prispeva k sproščanju energije v procesu metabolizma ter metabolnih reakcij. Vitamin B6 je izrednega pomena predvsem pri metabolizmu molekul glikogena, ki veljajo za zelo pomembne zaloge energije.

Quest L-Equigluco prehransko dopolnilo vsebuje magnezij in molekule niacina in tako poglavitno prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Ena tableta vsebuje 300 mg ekstrakta zelene kave, kar zagotavlja 135 mg klorogenske kisline. Vsebnost kofeina je manj kot  3% .

Quest L-Equigluco prehranski dodatek ne vsebuje alergenov, zato ni bojazni pri zaužitju.

Uporaba prerhanskega dopolnila Quest L-Equigluco

Odmerjajte do 3 tablete dnevno. To je tudi maksimalen dovoljen odmerek, ki je primeren.
Tableto odmerite tik pred ali med samim obrokom. Tableto z namenom čim lažje raztopitve poplaknite s kozarcem vode.

Quest L-Equigluco je primerno tudi za vegetarijance in vegane.
30 tablet prehranskega dodatka za regulacijo krvnih ravni glukoze pa zadostuje za 10 do 30 dni konstantne uporabe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Quest Excellence Quest Excellence
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja