Quest L-Lizin tablete, 60 tablet

Aminokislina L-lizin je bistvena za dobro absorpcijo kalcija in za tvorbo kolagena v telesu. Aminokislina L-lizin je bistvena za dobro absorpcijo kalcija in za tvorbo kolagena v telesu.
905453 15642

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

L-lizin je esencialna aminokislina, kar pomeni, da je človeško telo ne more tvoriti samo, ampak jo moramo vnašati s hrano. Aminokislina L-lizin je bistvena za dobro absorpcijo kalcija in za tvorbo kolagena v telesu. 

Značilnosti formule:
• Bio Absorbcija: Quest L- Lizin v prosti obliki (ni vezan s peptidi), telo ga z lahkoto asimilira.

Uporaba

Vzemite eno do šest tablet tablet dnevno z obrokom.

 Vsebnost:                    v 1 tableti             % RDA
L-Lizin HCl
Kar zagotavlja:       
L-Lizin                         625 mg                  500 mg     *

*RDA ni določena.

Pomožne sestavine: silicijev dioksid (sredstvo proti strjevanju), hidroksipropilmetil celuloza (sredstvo za glaziranje), mikrokristalin celuloza (polnilo in vezivo), magnezijev stearat (mazivo).

Ne vsebuje

laktoze in soli, kvasa, pšenice in glutena, hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov, barvil in arom, dodanega škroba, saharoze.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Primerno tudi za vegetarijance in vegane.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati v hladnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Priloge

Dodatni opis

Aminokislina L-lizin je zelo pomemben gradnik vseh beljakovin v človeškem telesu:

• mišic
• Herpes virus potrebuje za svoje razmnoževanje aminokislino L-arginin

Brez te pomembne aminokisline bi bilo splošno stanje človeškega organizma precej drugačno. 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zaspanost in utrujenost med vajo pomenita odmik od sebe, ker šolarja stik morda ogroža ali mu je tuj in neprijeten. Mravljinčavost in podobni telesni pojavi so le znak premočne avtosugestije, ki pri običajnem stiku s seboj ni potrebna, a ni nevarna. Tudi smeh med vajo ni nevaren in izraža le zadrego, ki je bo na začetku še veliko. Nevarne so prekinitve stika ...

Kot že rečeno, naj stik s seboj postane uvodno »ogrevanje« oz. prvi del delavnic in tudi uvod v šolsko uro ali v učenje doma. Šolarju naj postane vsakdanje opravilo, ob katerem si npr. v mislih izriše krivuljo sedanjega dogajanja in določi, na kateri stopnji se trenutno nahaja, da bi se znal izogniti zastoju.

Imamo dokaj »starornodno« telo z velikimi, potratnimi, vendar »sodobnimi« možgani, ki nam dopuščajo močan vpliv na telo - če se tega naučimo. Prav to je namen dvanajste delavnice, saj mladostnik s svojim telesom ravna kot svinja z mehom in ga uničuje na vse možne načine. Kot da ne bi bilo njegov sestavni del oz. orodje (naprava, posoda), ki mu omogoča življenje in ponuja neskončne možnosti delovanja. Ljudje smo sicer veliko več kot le snovno telo, a brez njega očitno ne moremo bivati v tem vesolju. V tem projektu si prizadevamo, da bi šolar oz. mladostnik prepoznal svoje telo in z njim vzpostavil dober prijateljski odnos, ga ozavestil kot subjekt, ki ni le gmota, ampak mreža energij in možnosti. Telo je v trajnem odnosu z okoljem in se nenehno obnavlja. Celice želodčne sluznice se npr. zamenjajo v petih dneh, koža venem mesecu, sestavine jetrnih celic v šestih tednih, kostno tkivo v štirih mesecih. Vsako leto se zamenja 98 % vseh atomov v človeškem telesu; zamenjave »novo za staro« so boljše tam, kjer je telo skladno z biološki mi ritmi. Zaman je po 50. letu starosti tožiti o trajni okvari kolenskih sklepov zaradi zlorab v športu, okvari jeter zaradi zlorab alkohola, okvari pljuč zaradi zlorabe tobaka, trajni okvari možganov zaradi zlorabe drog itd.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Quest Excellence Quest Excellence
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja