Quest ribje olje iz jeter trske, 30 kapsul

<p>Proizvod za kombiniranje z glukozaminom.</p>

Proizvod za kombiniranje z glukozaminom.

523801 16578
Minimalno naročilo - količina:6

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Delovanje ribjega olja iz jeter trske (polenovke):

• Zagotavlja vsebnost omega 3 maščobni kislini EPA in DHA.
• Bogat naravni vir vitaminov A in D.
• Ugodno deluje na kardiovaskularno stanje in na nivo dobrega holesterola.

Ena kapsula vsebuje

    %RDA
Ribje olje iz jeter trske  1000 mg  
Ki zagotavlja:    
EPA (eikosapentenojsko kislino) 114 mg *
DHA (dokozaheksaenojsko kislino) 75 mg *
Vitamin A 750 µg 94
Vitamin D 5 µg 100
Vitamin E 10 i.u.(iz gensko nespremenjenega naravnega vira) 6,7 mg 67*RDA ni določena.

Značilnosti formule:

• Proces naravne filtracije zagotavlja čistost olja.
• Bio Ravnotežje – vključuje tudi naravni vitamin E, ki kot antioksidant zvišuje stabilnost ribjega olja
• Olje je pridobljeno brez uporabe topil.

• Pomožne sestavine:

želatina, glicerol (ovojnica kapsule)

• Ne vsebuje:

hidrogeniranih maščob, umetnih konzervansov, barvil in arom, dodanega škroba, saharoze, laktoze in soli, kvasa, pšenice in glutena.

Doziranje:

vzemite 1 kapsulo na dan z obrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pomagajte svojemu

Nobenih razvejenih nalog. Vaši možgani potrebujejo najmanj osem sekund osredotočene pozornosti, da »obdelajo« podatek in ga uspešno pošljejo v dolgoročni spomin.

Vizualni tip ste, če pogosto rečete »vidiš, kaj mislim« ali če pri sestavljanju stvari (kot so igrače ali pohištvo) predvsem gledate slike ali diagrame. Slišni tip pa ste, če imate raje govorna navodila namesto pisnih. Uporabite svoj naravni slog, kadar se učite novih podatkov.

Bi si radi zapomnili imena petih novih ljudi, ki ste jih spoznali na zabavi včeraj?

Vadite jih nocoj in ponovno jutri zjutraj, ko se boste spomnili njihovih obrazov. Možganski znanstveniki pravijo temu prostorska vadba in pravijo, da osveži spomin učinkoviteje, kot če se poskušamo na hitro spomniti imen pet minut
pred naslednjim srečanjem.

Jemljite depresijo resno

Slabo razpoloženje, pomanjkanje zanimanja za vsakodnevne dejavnosti in splošno nezadovoljstvo so opozoriIna znamenja za depresijo. Toda pri starejših depresijo pogosto napačno diagnosticirajo kot demenc o in jo lahko
v resnici zanemarijo. Če imate vi ali vaša ljubljena oseba znamenja depresije ne glede na starost, opozorite zdravnika in zahtevajte pomoč. Zaslužite si dobro počutje in bistro razmišljanje.

Vsak dan si vzemite čas za »sprostitveni zmenek« s samim seboj

Najboljši čas za to je sredi popoldneva, ko nas naravni telesni ritmi silijo, da si vzamemo odmor. Poskusite 10 minut joge, skodelico zeliščnega čaja in dobro knjigo, umirjen sprehod s prijateljem ali nekaj kratkočasnega ukvarjanja s svojim najljubšim konjičkom. Sprostitev lahko zniža raven stresnega hormona kortizola. Če se njegova raven preveč zviša, lahko okvari območje možganov, imenovano hipokampus, ki sodeluje pri obdelavi podatkov in shranjevanju spominov. Če stresa ne sprostimo, lahko kortizol poškoduje hipokampus.

Poskrbite za potrebni spanec

Vaši možgani potrebujejo spanje, da organizirajo in shranijo podatke v spomin, da jih lahko ponovno prikličete in uporabite. Če ste čez dan utrujeni, se boste teže skoncentrirali in si zapomnili pomembne stvari.

Pijte kakav

Ko so raziskovalci na Univerzi Nottingham v Angliji skenirali možgane 16 žensk, ki so pravkar popile skodelico posebej pripravljenega vročega kakava, so ugotovili, da se je dotok krvi na nekatera območja možganov povečal - in ostal večji dve do tri ure. Pripravili so jim vročo čokolado. Ta vsebuje veliko t1avonolov, antioksidantov, ki dokazano zboljšujejo pretok krvi v srce. Morda lahko enake koristi dobite od koščka temne čokolade.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Quest Excellence Quest Excellence
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja