Radico Bhringraj zelišče, 100 g prahu

<p><strong>Bhringraj se uporablja kot zeli&scaron;če za </strong><strong>regeneracijo las. Pomaga pri hranjenju las z revitalizacijo lasnih me&scaron;ičkov, ker spodbuja krvni obtok.</strong></p>

Bhringraj se uporablja kot zelišče za regeneracijo las. Pomaga pri hranjenju las z revitalizacijo lasnih mešičkov, ker spodbuja krvni obtok.

3359 3359

Ocene in mnenja

Opis

Radico Bhringraj zelišče

Bhringraj se uporablja kot zelišče za regeneracijo las. Pomaga pri hranjenju las z revitalizacijo lasnih mešičkov, ker spodbuja krvni obtok.

Zelišče izvira iz Indije ter je kakor nalašč za redno osebno higieno ter vzdrževanje vitalnosti lasišča in lasnih mešičkov.

Tretma z Bhringraj-em ponovite 2-3 krat tedensko oziroma po potrebi.

Uporaba Radico Bhringraj zelišča

Radico Bhringraj prah intenzivno zmešajte  s vodo v razmerju 1:3, da dobite zmes jogurta.
Pripravljeno  negovalno  mešanico takoj nanesite na oprane lase. Nanašate od lasnih korenin do konic. 

Zavijte lase v  plastično folijo ter pustite učinkovati do 60 minut na površini las in lasišča.  Operite lase dokler od  las ne teče čista voda.

Vsebuje: 100g prahu
Shranjuj v suhem in hladnem

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tek na smučeh

Tek na smučeh
Tek na smučeh je vzdržljivostna športna panoga, ki enakomerno zaposli srce, krvni obtok in mišice. Z uporabo palice se hkrati krepijo mišice rok, nog in trupa, drsenje pa preprečuje sunkovite obremenitve. Tudi za začetnike je tek na smučeh na tekaški progi odlična oblika vadbe za krepitev mišic. Poleg tega gre za optimalno vadbo za izgorevanje maščob, ki obenem varuje sklepe.

Tek na smučeh je mogoč povsod, kjer je sneg: na ravnini, v gričevnati pokrajini in gorah. Vsak tekač na smučeh si lahko sam določa ritem, hitrost in obremenitev. Prav tako kot nordijska hoja enakomerno gibanje na smučeh odpravlja vsakdanji stres, nervoznost in agresivnost, medtem ko zimska pokrajina deluje pomirjujoče in spodbujajoče. Ta šport je primeren za ljudi, ki so radi sami na poti, športnike, ki imajo radi motivacijo in družbo drugih. Za veliko ljudi, predvsem starejše, je tek na smučeh ugodnejša izbira od smučanja. Preprosto: je mirnejši in ga redkeje spremljajo poškodbe.

Majhna poraba in hitra učljivost je tisto, kar uvršča tek na smučeh med idealne prostočasne družinske športe, saj ga družine lahko zelo učinkovito izvajajo skupaj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Radico Radico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja