Radico Senna brezbarvna kana, 100 g prahu

<strong>Senna brezbarvna kana je popolnoma čista oblika barve. Barva se ne uporablja za negovanje las ampak daje lasem vse druge prednosti same kane. </strong> Senna brezbarvna kana je popolnoma čista oblika barve. Barva se ne uporablja za negovanje las ampak daje lasem vse druge prednosti same kane.
538213 3356

Ocene in mnenja

Opis

Radico Senna brezbarvna kana

Senna brezbarvna kana je popolnoma čista oblika barve. Barva se ne uporablja za negovanje las ampak daje lasem vse druge prednosti same kane.

Indigo prah se uporablja za poglobitev intenzivnosti barve las. Oksidira, kadar je izpostavljen zraku in vodi, ko se zmeša s toplo vodo je pripravljen za uporabo. Deluje regenerativno.

Zelo priročena za ljudi, ki želijo izkoristiti regenerativne lastnosti kane, vendar ne želijo barvanja las. Je odličen balzam za lase in jih naredi mehke, sijoče. Lasje po tretmaju z brezbarvno kano sijejo od lepote.

Uporaba Radico Senna kane

Radico Senna kano pripravimo tako, da v razmerju 1 proti 3 zmešamo s 70 stopinj toplo vodo. Kano pripravimo tako, da spominja na zmes jogurta - zmes naj ne bo preveč vodena, saj je sledeči nanos bolj težaven.

Pripravljeno mešanico takoj nanesemo na oprane lase. Za dosego optimalnega rezultata naj Radico Senna kana deluje do 60 minut nakar je potrebno kano temeljito izprati. Kano lahko brez težav pustite učinkovatu tudi dlje časa Maksimalna doba znaša 5 ur. Operite lase dokler od  las ne teče čista voda in uživajte v prednostih organske kane.

INCI: 100 % organski indigo (Indigofera Tinctoria)
Vsebuje: 100g prahu.  Shranjuj v suhem in hladnem.

Prednosti Radico indigo barve v prahu

ne vsebuje sintetičnih strupov,
ne vsebuje PAP,
ne vsebuje amonijaka,
ne vsebuje težkih kovin,

100% brez parabenov,
100 % brez kemije,

Ostale prednosti kane

- učinkovito ter temeljito prekirvanje
- močna prekrivnost kozmetičnega proizvoda
- visoka obstojnost barve
- barva obstane 2 do 3 tedne
- uravnava sestavo las, hrani, neguje in preprečuje lomljenje,
- sijoči ter negovani lasje
- sijoče in naravno zdravje
- osnovna barva za morebiten nanos kožnih permanentnih tatujev

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Okvare srčnih zaklopk

Bolniki z umetnimi srčnimi zaklopkami imajo večje tveganje za vnetja posrčnice. Nastanejo lahko tudi embolije, kjer se na srčni zaklopki tvorijo krvni strd ki, ki jih tok krvi ponese s seboj, in nato zamašijo manjše žile v možganih, udih ali črevesju. Za preprečevanje je zato treba do smrti jemati zdravila za redčenje krvi. Pred endokarditisom ščiti jemanje antibiotikov pred vsakim medicinskim ali zobozdravstvenim posegom, kjer lahko pridejo bakterije v kri. Pri kontrolnih pregledih se redno preverja delovanje zaklopk.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Radico Radico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede