Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom, 300 mL

<strong>Raid MAX S&amp;F sprej proti gomazečim insektom deluje kot učinkovito biocidni pripravek proti vsem gomazečim organizmom. <br><br>Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.</strong><br> Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom deluje kot učinkovito biocidni pripravek proti vsem gomazečim organizmom.

Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.

11999 11999

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.

Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom deluje kot učinkovito biocidni pripravek proti vsem gomazečim organizmom.

Izdelek ima s sestavinama Imiprothrin in Cypermethrin negativen vpliv na same gomazeče insekte. Pri delu z insekticidom bodite pozorni, sharnjujte na varnem pred dosegom otrok.

Izdelek je odišavljen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pljučna fibroza

Koga lahko bolezen prizadene?
Najpogostejši vzrok za nastanek pljučne fibroze je vdihovanje škodljivih snovi: silikoza nastane zaradi inhalacije silikatov (kremenovega prahu)' ki se nahajajo na izpostavljenih mestih (v kamnolomih, steklarski in keramični industriji ter peskovnih puhalnikih), Od trenutka, ko je prišlo do izpostavljenosti, pa do dne, ko se pojavijo prvi simptomi, lahko traja tudi petnajst let.

Azbestoza nastane zaradi vdihovanja azbestnega prahu, ki ima dolga, a tanka vlakna. Čeprav so azbest medtem že v veliki meri nadomestili z drugimi gradbenimi snovmi, pa lahko kljub temu v naslednjih letih pričakujemo še nadaljnja obolevanja, saj se lahko azbestoza pojavi šele petdeset let po izpostavljenosti azbestu.

Bakterije, glive, prah ptičjega perja in iztrebkov, kemikalije (organski alergeni), kakor tudi plini, hlapi in aerosoli (majhne, v zraku razpršene kapljice) sodijo prav tako v skupino povzročiteljev pljučne fibroze. To dosežejo tudi sevanje in nekatera zdravila, kot so na primer bleomicin, busulfan in nitrofuran.

Pri veliko pljučnih fibrozah se vzroka žal ne da vedno ugotoviti; v tem primeru govorimo o pljučni fibrozi neznanega vzroka (idiopatska pljučna fibroza). Do zdaj še neraziskana domneva je, da naj bi bili njeni povzročitelji virusi.

Pri obolenju postane pljučno tkivo kot posledica kroničnega vnetja v vezivnem tkivu nepravilno grajeno in brazgotinasto. Čim dlje bolezen napreduje, manj funkcijsko sposobnega pljučnega tkiva ostaja, ki bi bilo sposobno opravljati sprejemanje kisika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Raid Raid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja