Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom, 300 mL
Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom, 300 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom, 300 mL

Proizvajalec: Raid
Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom deluje kot učinkovito biocidni pripravek proti vsem gomazečim organizmom.

Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.

Cena: 6,46 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkasprej

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Opozorilo: najmanjša količina za nakup sta 2 izdelka.

Raid MAX S&F sprej proti gomazečim insektom deluje kot učinkovito biocidni pripravek proti vsem gomazečim organizmom.

Izdelek ima s sestavinama Imiprothrin in Cypermethrin negativen vpliv na same gomazeče insekte. Pri delu z insekticidom bodite pozorni, sharnjujte na varnem pred dosegom otrok.

Izdelek je odišavljen.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Pljučna fibroza

Koga lahko bolezen prizadene?
Najpogostejši vzrok za nastanek pljučne fibroze je vdihovanje škodljivih snovi: silikoza nastane zaradi inhalacije silikatov (kremenovega prahu)' ki se nahajajo na izpostavljenih mestih (v kamnolomih, steklarski in keramični industriji ter peskovnih puhalnikih), Od trenutka, ko je prišlo do izpostavljenosti, pa do dne, ko se pojavijo prvi simptomi, lahko traja tudi petnajst let.

Azbestoza nastane zaradi vdihovanja azbestnega prahu, ki ima dolga, a tanka vlakna. Čeprav so azbest medtem že v veliki meri nadomestili z drugimi gradbenimi snovmi, pa lahko kljub temu v naslednjih letih pričakujemo še nadaljnja obolevanja, saj se lahko azbestoza pojavi šele petdeset let po izpostavljenosti azbestu.

Bakterije, glive, prah ptičjega perja in iztrebkov, kemikalije (organski alergeni), kakor tudi plini, hlapi in aerosoli (majhne, v zraku razpršene kapljice) sodijo prav tako v skupino povzročiteljev pljučne fibroze. To dosežejo tudi sevanje in nekatera zdravila, kot so na primer bleomicin, busulfan in nitrofuran.

Pri veliko pljučnih fibrozah se vzroka žal ne da vedno ugotoviti; v tem primeru govorimo o pljučni fibrozi neznanega vzroka (idiopatska pljučna fibroza). Do zdaj še neraziskana domneva je, da naj bi bili njeni povzročitelji virusi.

Pri obolenju postane pljučno tkivo kot posledica kroničnega vnetja v vezivnem tkivu nepravilno grajeno in brazgotinasto. Čim dlje bolezen napreduje, manj funkcijsko sposobnega pljučnega tkiva ostaja, ki bi bilo sposobno opravljati sprejemanje kisika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkasprej

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.