Rapid Bronz Spf 6 losjon, 100 mL

Losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje nizek zaščitni faktor SPF6. Losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje nizek zaščitni faktor SPF6.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
469751 23009

Ocene in mnenja

Opis

Delovanje Rapid Bronz losjona

Losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje tako visok zaščitni faktor SPF30 kot zelo visok zaščitni faktor SPF50. Posebej je primeren za izmenično uporabo glede na čas in uro izpostavljenosti sončnim žarkom. Izdelek zagotavlja visoko oz. zelo visoko zaščito pred UVA in UVB žarki ter kožo ščiti pred opeklinami in škodljivim učinkom sonca, Zaradi svoje popolne varnosti je losjon primeren tudi za zelo svetlo in občutljivo kožo. Vsebuje vlažilne aktivne sestavine  aktivne sestavine proti staranju.

Uporaba izdelka Rapid Bronz

Sredstvo za sončenje Rapid Bronz je primerno za vse vrste kože. Priporočamo, da pri izbiri zaščitnega faktorja upoštevate, ali boste losjon nanesli na bolj ali manj občutljiv predel ter čas izpostavljenosti UV žarkom. Losjon uporabite pred sončenjem. Pogosto ga ponovno nanesite, da obnovite zaščito, posebej po potenju, kopanju ali brisanju.

Opozorila ob uporabi izdelka

Za zunanjo uporabo. Izdelka ne smete zaužiti. Izognite se stiku z očmi. Ne uporabite izdelka, če imate težave s preobčutljivostjo kože, ali če ste preobčutljivi oz. alergični na njegove aktivne sestavine. Svetujemo, da se v času močnega sonca ne izpostavljate sončnim žarkom. Ne sončite se predolgo, tudi če ste uporabili zaščitno sredstvo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja