x
Vse kategorije
Raucosan Kids otroški obliži, 20 obližev
Raucosan Kids otroški obliži, 20 obližev
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Raucosan Kids otroški obliži, 20 obližev

Proizvajalec: Rauscher
Raucosan Kids obliži so visoko kvalitetni obliži, namenjeni predvsem vašim otrokom.
Cena: 3,51 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobliž, obliž
Oblikaobliž

Ocene in mnenja

Opis

Raucosan Kids obliži so visoko kvalitetni obliži, namenjeni predvsem vašim otrokom.

Kadar želite zaščititi vašega otroka pred manjšimi poškodbami uporabite vrhunske visoko kvalitetne obliže, ki pripomorejo k hitrejši regeneraciji poškodovane kože.

Vaš otrok jih bo naravnost oboževal.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odstranitev maternice

Preden se odločite za odstranitev maternice ali histerektomijo, se morate pozanimati, kakšne so posledice in stranski učinki posega, saj jih pogosto premalo poudarjajo. Če pa vas zdravnikava razlaga ne prepriča o nujnosti posega, si pridobite še drugo mnenje. Navsezadnje je odločitev vaša.

• Če ne odstranijo jajčnikav, je izguba spolnega poželenja redka. Pogosteje se pojavi, če odstranijo tudi jajčnike. V takšnih primerih lahko pomagajo nadomestno hormonsko zdravljenje in testosteronski vsadki.

• Nekatere ženske po histerektomiji težje dosežejo orgazem. Živčni končiči v materničnem vratu so lahko pomembni pri spolnem uzitko, zato se pozanimajte, ali je izvedljivo, da vam pri odstranitvi maternice ne odstranijo materničnega vratu. Izostanek poželenja je lahko tudi čustveno pogojen, če se ženski zdi, da je zaradi odstranitve maternice izgubila svojo ženskost.

• Nekatere ženske po odstranitvi maternice trpijo zaradi depresije, zlasti ženske, ki niso bile prepričane o nujnosti posega. Pojavlja pa se tudi pri ženskah, ki na začetku niso poskusi le zdravljenja z zdravili oziroma se niso predhodno posvetovale o drugih možnostih zdravljenja ali pridobile drugega mnenja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobliž, obliž
Oblikaobliž

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.