Raucosan Kids otroški obliži, 20 obližev

<strong>Raucosan Kids obliži so visoko kvalitetni obliži, namenjeni predvsem vašim otrokom.</strong> Raucosan Kids obliži so visoko kvalitetni obliži, namenjeni predvsem vašim otrokom.
519774 18053

Ocene in mnenja

Opis

Raucosan Kids obliži so visoko kvalitetni obliži, namenjeni predvsem vašim otrokom.

Kadar želite zaščititi vašega otroka pred manjšimi poškodbami uporabite vrhunske visoko kvalitetne obliže, ki pripomorejo k hitrejši regeneraciji poškodovane kože.

Vaš otrok jih bo naravnost oboževal.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odstranitev maternice

Preden se odločite za odstranitev maternice ali histerektomijo, se morate pozanimati, kakšne so posledice in stranski učinki posega, saj jih pogosto premalo poudarjajo. Če pa vas zdravnikava razlaga ne prepriča o nujnosti posega, si pridobite še drugo mnenje. Navsezadnje je odločitev vaša.

• Če ne odstranijo jajčnikav, je izguba spolnega poželenja redka. Pogosteje se pojavi, če odstranijo tudi jajčnike. V takšnih primerih lahko pomagajo nadomestno hormonsko zdravljenje in testosteronski vsadki.

• Nekatere ženske po histerektomiji težje dosežejo orgazem. Živčni končiči v materničnem vratu so lahko pomembni pri spolnem uzitko, zato se pozanimajte, ali je izvedljivo, da vam pri odstranitvi maternice ne odstranijo materničnega vratu. Izostanek poželenja je lahko tudi čustveno pogojen, če se ženski zdi, da je zaradi odstranitve maternice izgubila svojo ženskost.

• Nekatere ženske po odstranitvi maternice trpijo zaradi depresije, zlasti ženske, ki niso bile prepričane o nujnosti posega. Pojavlja pa se tudi pri ženskah, ki na začetku niso poskusi le zdravljenja z zdravili oziroma se niso predhodno posvetovale o drugih možnostih zdravljenja ali pridobile drugega mnenja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rauscher Rauscher
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov