Rawr organska čokolada - z okusom po izbiri, 2x60 g

Rawr organska čokolada je odlična organska čokolada, ki je namenjena vsem sladokuscem, ki želijo uživati v dobri čokoladi, ki je primerna tudi za vegansko usmerjene.
13222 13222

Ocene in mnenja

Opis

Rawr organska čokolada je odlična organska čokolada, ki je namenjena vsem sladokuscem, ki želijo uživati v dobri čokoladi, ki je primerna tudi za vegansko usmerjene.

Rawr organska čokolada  je na voljo v šestih različicah in sicer:
Rawr organska čokolada z goji jagodami in vanilijo
Rawr organska čokolada z okusom pomaranče
Rawr 80% organska čokolada
Rawr organska čokolada z okusom mentola
Rawr organska kakavova tablica z lucumo
Rawr 68% organska čokolada

Rok uporabe: 1 leto.

Rawr organska čokolada je presnega izvora, kar pomeni, da ni obdelana z raznimi tovarniškimi postopki, ki bi izničili njeno vrednost, okus in prehrasnke prednosti. Čokolada Rawr je tako zelo odlična, saj ohranja vse svoje originalne sestavine. Sestavine v čokoladi so obdelane s temperaturami do 45 stopinj celzija, kar pomeni, da so ohranjene vse hranilne ter morebitne termo labilne komponente čokolade.

Vse Rawr čokolade so torej:

Presne
Veganske (tudi brez mleka in jajc)
Brez glutena
100% organske
Naravno sladkane
s Fairtrade certifikatom

Vsaka Rawr čokolada tako vsebuje visoko kvalitetne vhodne surovine ter še posebej pomembno v celoti organske sestavine. Gluten je še posebej problematičen za vse tiste, ki trpijo za celiakijo ali vnetno boleznijo prebavnega trakta - ker čokolade Rawr glutena ne vsebujejo težav z alergijami ni.

Kaj pomeni presna prehrana?

To je prehrana, ki ji prekomerno temperaturno obdelana - povišana temperatura pri predelavi hrane negativno deluje na vse sestavine prehrane - še posebej pa na vitaminske in proteinske molekule. Neobdelana prehrana vsebuje ponavadi tudi ustrezno kombinacijo alkalno bazičnih komponent, ki so v ravnotežju.

Kakšna je razlika med navadno komercialno čokolado ter predno Rawr čokolado?

Nepresna čokolada je predvsem termično dobro obdelana, kar pomeni, da so sestavine tovrstne čokolade podvržene temperaturam, ki so celo višje od 130 stopinj celzija. To še posebej velja za aktivne encime, morebitne vitamine ter druge aktivne snovi v čokoladi, ki so izrednega pomena za dober okus čokolade ter njeno polnovrednost.

Priloge

Sestavine

* Sestavine (vse sestavine so 100% organske): Kakavova masa, kakavovo maslo, kokosov sladkor, kakav v prahu, lucuma, vanilija.

 

ENERGIJSKA VREDNOST

2560 KJ
616 Kcal

MAŠČOBE

47 g
od tega nasičene maščobe: 29 g

OGLJIKOVI HIDRATI

40 g
od tega naravni sladkorji: 17 g

VLAKNINE

9,6 g

BELJAKOVINE

8,7 g

SOLI

0,06 g

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bengina hiperplazija prostate

Kaj povzroča nastanek benigne hiperplazije prostate?
Točen vzrok za benigno povečanje prostate do danes še ni poznan. Domneva se, da je povezano s spremembo ravnovesja hormonov, do katerih pride pri staranju. Ljudje imamo namreč v telesu tako moške kot tudi ženske hormone. Pravilno ravnovesje med njimi omogoča, da imamo lastnosti svojega spola. Pri starajočih moških se to ravnovesje počasi začenja rušiti in se nagiba v prid ženskih hormonov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rawr Rawr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja