raxiVEN navadni divji kostanj, diosmin, trokserutin in escin, 30 tablet

raxiVEN je pehransko dopolnilo, ki je obogateno s sledečimi sestavinami - navadni divji kostanj, diosmin, trokserutin in escin - vse sestavine delujejo sinergistično, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost. raxiVEN je pehransko dopolnilo, ki je obogateno s sledečimi sestavinami - navadni divji kostanj, diosmin, trokserutin in escin - vse sestavine delujejo sinergistično, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost.
16399 16399

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

raxiVEN je pehransko dopolnilo, ki je obogateno s sledečimi sestavinami - navadni divji kostanj, diosmin, trokserutin in escin - vse sestavine delujejo sinergistično, prednost prehranskega dodatka pa je predvsem njegova visoka biološka uporabnost.

Gre za prehransko dopolnilo nove generacije, na voljo z visoko biološko uporabnostjo, razpoložljivostjo in posledično z izbrano kombinacijo zgolj vrhunskih sestavin izdelka. Sestavine so koncentrirane, vsaka izmed sestavin v prehranskem dopolnilu pa ima svoj poseben namen.

Sestavine in njihov namen v prehranskem dodatku

Divji kostanj je sestavljen iz številnih sestavin, med drugim tudi diosmina, escina in troksetina.

Zdrav krvni obrok in dobra prekrvavitev organizma je dobra popotnica k zdravemu telesu in k splošnemu zdravju organizma. K temu dobro pripomore prehransko dopolnilo, ki vsebuje ekstrakt navadnega divjega kostanja. (On hold Botanicals)

Odmerjanje prehranskega dodatka raxiVEN

Odmerite po 1 tableto prehranskega dopolnila tekom celotnega dne. Izdelka ne predozirajte, saj moč delovanja dopolnila ne bo večja.

Izdelka nikoli ne predozirajte.

Količinska sestava prehranskega dopolnila na 1 tableto

Povprečna vsebnost 1 tablete vsebnost/mg PDV/RDA*
Diosmin 200 /
Trokserutin 200 /
Navadni divji kostanj 200 /
- od tega escin 30 /

Opozorila:

- izdelek vsebuje mleko in mlečne proizvodne fragmente

- izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren tudi za ljudi obolele za celiakijo

- izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Naučite se nadzorovati nenadzorljivo

Pridobite si recept za biofeedback, tehniko povezave telesa in duha, ki pomaga, da se zavemo in nadzorujemo neho te ne procese. Neka študija 79 odraslih, ki so imeli obliko zaprtja, pri katerem mišice za premikanje črevesne vsebine ne delujejo dobro (zlasti pogosta oblika pri starejših), je ugotovila, da je tehnika delovala bolje od odvajal, prehrane in telovadbe za lajšanje zaprtja.

Pojdite na pregled za depresijo

Povezava med možgani in črevesjem je zelo močna. Zato nas pogosto obide slabost, če smo živčni in ne moremo jesti, kadar smo pod stresom.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Deltha Pharma Deltha Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja