Zoži izbor:

Počisti vse
Razpon cene med: 3 in 27

Razkužila

Zadnje čase so razkužila vedno na dosegu naših rok. Veljajo za izredno učinkovit način, ki bo pripomogel, da bodo naše roke in pa tudi površine, čiste. S tem se zavarujemo pred vnosom neželenih mikroorganizmov v naše telo.

Učinkovito in varno razkužilo se vam mogoče zdi samoumevno v današnjih časih, vendar temu ni tako. Pomembno je, da je v razkužilu primerna koncentracija alkohola. NIJZ v času COVID-19 priporoča razkužila, ki imajo vsaj 60% vsebnost alkohola. Ob tem pa morajo biti razkužila tudi učinkovita na najširši spekter mikroorganizmov. Razkužila, ki jih uporabljamo za roke morajo biti tudi prijazna do kože, da je pretirano ne dražijo med pogosto uporabo.

Razkužilo za roke poskrbi za uničenje različnih mikroogranizmov

Razkužila so predvsem priročna v situacijah, ko umivanje rok z milom in vodo ni mogoče. Razkuževanje v osnovi deluje na drugačen način kot umivanje. Razkužilo namreč poskrbi, da se na različnih mikroorganizmih uničijo posamezni deli, ki povzročijo, da organizem ne more negativno vplivati na nas. Vendar pa je za takšno učinkovanje potrebno izbrati kvalitetno razkužilo, ki ga na roke nanesemo v ustrezni količini in nato celotno površino dlani prekrijemo z razkužilom.

Le z ustreznim načinom razkuževanja in kvalitetnim ter učinkovitim razkužilom boste lahko virusom in bakterijam onemogočili, da preidejo v vaše telo. Četudi je vaša higiena rok dobra, se morate zavedati, da ste konstantno v stiku s površinami, ki so lahko okužene. Mislimo predvsem na kljuke, ograje, predmete v trgovinah in podobno.

Ko izbirate med razkužili, ki jih najdete v naši ponudbi, izberite takšnega, ki vam glede na opis in samo sestavo, najbolj ustreza. Svetujemo vam, da ste pozorni tudi na konsistenco razkužila, saj jih je veliko na voljo tudi v gelu. Gelna razkužila imajo pogosto maj izsuševalnega učinka za kožo. Za preprosto uporabo, tudi na poti, so vam na voljo tudi razkužila v manjših pakiranjih in v obliki spreja.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Cicatridina sprej, pršilo, 125 mL

10,15 €

Desderman Pure gel razkužilo, 500 mL

8,00 €

Desderman Pure gel sprej, 100 mL

Od 4,20 €

Kalijev permanganat, 20 g

9,33 €

Nu-gel hidroaktivni gel za rane, 15 g

6,36 €

Octenilin raztopina za rane, 350 mL

18,17 €

Pic tekočina za dezinfekcijo, 250 mL

4,04 €

Prontosan za izpiranje ran v gelu, 30 mL

12,81 €

Skinman soft N - 1000 mL

17,58 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.