Reform Skincare Advanced Formula SunScreen krema za sončenje z ZF30, 60 mL

Nepogrešljiv izdelek proti staranju, ki ne sme manjkati v nobenem programu za nego kože. Reform skincare SPF30 je posebej zasnovan, da kljub izpostavljenosti elementom ostane na koži in ohranja učinkovitost. Nepogrešljiv izdelek proti staranju, ki ne sme manjkati v nobenem programu za nego kože. Reform skincare SPF30 je posebej zasnovan, da kljub izpostavljenosti elementom ostane na koži in ohranja učinkovitost.
28472 28472

Ocene in mnenja

Opis

Titanium Dioxide 4.0% | Octinoxate 3.0%

Nepogrešljiv izdelek proti staranju, ki ne sme manjkati v nobenem programu za nego kože. Reform skincare SPF30 je posebej zasnovan, da kljub izpostavljenosti elementom ostane na koži in ohranja učinkovitost. Popolnoma primeren za vsakogar, ki preživlja čas na soncu in prostem.

Ta vodoodporna krema za sončenje uporablja sinergijske UV filtre in močno zaščito Titanskega oksida in Octinoxata in tako zaščiti kožo pred opeklinami.

SPF 30 NAPREDNA FORMULA ZA SONČENJE

• Zagotavlja UV zaščito

• Vlaži in pomirja kožo

• Vodoodporen (40 minut)

AKTIVNE SESTAVINE

• Titanov dioksid 4,0%

Titanov razprši UV svetlobo iz svojih odsevnih delcev, s čimer povečuje dolžino poti za UV-svetlobo, ki dioksid poteka čez film za zaščito pred soncem.

• Octinoxate 3,0%

Octinoxate absorbira UV svetlobo, kar povečuje skupno učinkovitost zaščite pred soncem.

Indikacije za uporabo

Zaščitni faktor SPF 30 krema za sončenje s Titanovim Dioxidom je zasnovana, da vaši koži omogoča dihanje hkrati pa ponuja UV zaščito pred izpostavljenostjo soncu. Krema za sončenje je vodoodporna do 40 minut in primerna za vsakogar, ki želi preživeti čas na soncu in na prostem. Priporočljiva uporaba kreme kot del zaščite za kožo vsakodnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Reform Skincare Reform Skincare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov