Reform Skincare Phyto botanical gel, 30 mL

Gel z botanično formulo pomaga pri zaviranju pigmentacije, izboljšuje enakomernejši ten in preprečuje iritacijo. Gel z botanično formulo pomaga pri zaviranju pigmentacije, izboljšuje enakomernejši ten in preprečuje iritacijo.
944912 28452
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Kojic Acid | Alpha-Arbutin | Uva-Ursi

Gel z botanično formulo pomaga pri zaviranju pigmentacije, izboljšuje enakomernejši ten in preprečuje iritacijo. Ta gel ima tudi vlažilne lastnosti. Osvetlitev kože in depigmentacijske lastnosti se pridobijo skozi uporabo kojične kisline, alfa-arbutina in uva-ursi (vednozeleni gornik). Hialuronska kislina vlaži in učvrsti kožo.

PHYTO BOTANIČNI GEL

• Pigmentacija

• Enakomeren ten kože

• Posvetli, pomirja in hrani kožo

AKTIVNE SESTAVINE

• Kojična kislina

Presnovna kislina, ki omejuje biosintezo encimov pigmentnega melanina v koži za proizvodnjo beljenja-svetljenja. Posvetli kožo in izboljša videz starostnih in sončnih peg. Pigmentacija se zmanjša in spodbuja bolj enakomeren ten kože.

• Alfa-Arbutin

Sestavina za postvetlitev kože blokira epidermalno biosintezo melanina. Ta sestavina zavira encimatske oksidacije tirozina in neamino kislin, ki nastajajo znotraj telesa, za proizvajanje melanina.

• Uva-Ursi

Ta sestavina je pridobljena iz rastlinskih izvlečkov Bearberry, ki zavira kožne celice za produkcijo pigmentov melanina z zmanjšanjem biosinteze melanina.

Sestavine Reform Skincare Phyto gela

Water/Aqua/Eau, Kojic Acid, Alpha-Arbutin, Glycerol, Arctostaphylos Uva-Ursi (Bearberry Extract), Magnesium Ascorbyl Phosphate, Thyme extract, Cucumber extract, Algae extract , Pullulan, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Fragrance.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Reform Skincare Reform Skincare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov