Registracija in naročanje

Novi uporabniki se lahko registrirajo na sledeči povezavi: Registracija na Moja-lekarna.com >>

Vsebina pomoči

Kako se registriram?

Novi uporabniki se lahko registrirajo na sledeči povezavi: Registracija >>

Slikovna predstavitev obrazca za registracijo Prikaz registracije>>

Poštno ležeča pošiljka

Navodila za registracijo in konfiguracijo naslovnika, ki želi sprejeti pošiljko na poštni enoti so na voljo na povezavi - alineja: Kako se registriram za dostavo v smislu POŠTNO LEŽEČE?

Kako nakupujem?

Ko ste si izbrali ustrezne artikle le-te še enkrat natančno pregledate - sprva lahko v hitri košarici na strani (zgoraj desno) s pritiskom na ogled hitre košarice (Slika 1). S klikom na modri gumb Pojdi na košarico se pomaknete proti naslednjemu koraku vašega nakupa (Slika 2).

Priprava košarice

Tukaj v prvem koraku lahko izdelke odstranjujete in popravljate željene količine v okencu nad gumbom, ki je pri naslednjem koraku (Slika 2). V kolikor ste prejeli bon oziroma želite vnesti kakšno opombo ali izkoristiti Bonus točke lahko to storite v istem koraku (Slika 3)

hitra košarica

Slika 1: ogled hitre košarice

 

nakupovalna košarica

Slika 2: prikaz prave nakupovalne košarice

 

koda popust

Slika 3: polje za vnos bonus točk koraka za pripravo košarice

 

V kolikor bi želeli še kaj dodati k že formiranemu seznamu izdelkov lahko to storite s klikom na Nadaljuj z nakupovanjem, če želite preiti na drugo stopnjo naročila oziroma 1. korak klikni gumb Na blagajno.

Določitev naslovov

Izbira:

 

Sem že vpisan

V tem primeru samo vpišite vaš elektronski naslov, ki ste ga uporabili pri kreiranju računa ter geslo na sledeči povezavi >>!

V kolikor ste geslo pozabili pridobite novega na sledeči povezavi Pozabljeno geslo >>

 

Sem nova stranka!

V tem primeru Sledite povezavi Registracija >> in izpolnite manjkajoča okenca z vašimi osebnimi podatki tako kot prikazuje slika.

Pomembno: vpišite in shranite si geslo na varno mesto (geslo naj vsebuje vsaj 5 znakov ter naj bo kar se da varno).

regisracija

Slika 4: prikaz izpolnjenega obrazca za registracijo.

 

Kliknite na gumb Registracija in že ste registrirani, vaš profil pa je pripravljen za nakupovanje!

vpisan

Slika: 5: primer ustrezno prijavljenega uporabnika pod imenom Tomaž Lukanc

 

Ko ste pripravili in dodali vse željene proizvode v košarico kliknete Pojdi v košarico - če se strinjate s količinami pa nadaljujte na 1. korak naročila s klikom na gumb Na blagajno.

1. korak: Naslov za izstavitev računa

1. korak naročila je korak, kjer izberete ali dodate naslov za račun. Naslov, ki ga boste vpisali v prvem koraku bo viden na samem računu. V kolikor želite dodati nov naslov ali nemara celo naslov vaše firme, kliknite na velik zelen gumb na desni strani (Dodajte nov naslov ali naslov podjetja) ter izpolnite zahtevane informacije ovas osebno ali vašemu podjetju.

2. korak: Možnost dostave

V tem koraku izberite ustrezno dostavo in kliknite na sam gumb z ustreznim naslovom. V kolikor želite dodati nov naslov, kliknite na velik zelen gumb na desni strani (Dodajte nov naslov ali naslov podjetja) ter izpolnite zahtevane informacije.

dostava-lekarna

Slika 6: Prikaz izbora drugega dostavneganaslova, ki smo ga predhodno formirali s klikom na gumb DODAJTE NOV NASLOV ali NASLOV PODJETJA

3. korak: način dostave

V tem koraku izberite ustrezno poštno opcijo. Izbirate lahko med različnimi kurirskimi službami, prav tako pa lahko na nivoju posamičnega kurirja izberete tudi več različnih variant dostave (pazljivo ravnanje, dostava po 16. uri ipd.). Opisi in prednosti posamične opcije so na voljo s klikom na informativni znak opcije.

Ustrezno poštninsko opcijo izberite tako, da nanjo kliknete, takoj zatem pa kliknete na gumb: Nadaljuj na naslednji korak in že ste v 4. koraku.

Tabela cen kurirskih storitev je dostopna na sledeči podstrani: tabela cen pošiljanja >>

4. korak: Način plačila

V tem koraku izberite za vas ustrezno plačilno opcijo - opis plačilnih mehanizmov je na sledeči povezavi: plačilni mehanizmi >>. Kliknite na ustrezno opcijo ter jo tako izberete oziroma označite, nakar kliknite na gumb Nadaljuj na naslednji korak in že ste v naslednjem koraku.

Pozor: omogočamo tudi plačilo po predračunu z obročnim odplačevanjem (v sodelovanju z banko Raiffeisen). Ta možnost je omogočena le, ko je vaše naročilo večje od 250 €.

5. korak: Potrditev naročila

V tem koraku samo še enkrat ponovno preletite vse naročeno, premislite ali naročene izdelke resnično potrebujete in nato kliknite na gumb Potrdi! V roku 30 sekund pa dobite povzetek vašega naročila (če ste seveda vpisali pravilni e-poštni naslov) tudi na svoj mail, ki ste ga navedli pri registraciji.

Paket lahko pričakujete v 2-3 dneh po prejetju obvestila o uspešni odpremi vašega paketa na mail.

Naročilo sem oddal-a in pozabil-a še nekaj

Ali vam je znana situacija, ko ste oddali naročilo, zbrali za brezplačno pošštnino in 5 ali 10 minut kasneje ugotovite, da potrebujete še neko malenkost?

Brez panike, rešitev je naslednja:

1. naredite novo naročilo

2. v opombe naročila zapišite: želim združiti z naročilom številka (vpišite številko naročila, ki ste ga že izvedli in želite, da mu priložimo to malenkost)

3. zaključite novo naročilo, izberite isto plačilno metodo, kot pri prvem naročilu. 

Pozor: v kolikor dodaten izdelek ne stane 50 eur ali več, vam bo sistem obračunal poštnino. Da se poštnini izognete, izberite sledečo dostavno varianto: Osebni prevzem v lekarni Moja lekarna d.o.o. - v kolikor se držite predvsem točke 2. bomo ta dodaten izdelek (ali dva) poslali skupaj s prvotnim naročilom.

 

Za vaš nakup se iskreno zahvaljujemo, želimo veliko veselja ter zadovoljstva ob uporabi prenovljene spletne lekarne moja-lekarna.com, veliko užitkov in "zdravih" trenutkov ob uporabi izdelkov, ki smo vam jih poslali ter toliko dobrih misli, da vas bodo te ob naslednjem pomanjkanju zdravil, prehranskih dopolnil ali kozmetike zopet pripeljale k nam na našo spletno stran.

Za vas se trudi ekipa Moja-lekarna.com

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.