Reishi - rejši ganoderma lucidum, 60 kapsul

Reishi - rejši ganoderma lucidum je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem z čistim prahom reishi gobe Ganoderma lucidum. Reishi - rejši ganoderma lucidum je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem z čistim prahom reishi gobe Ganoderma lucidum.
931462 29939

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Reishi -  rejši ganoderma lucidum je prehransko dopolnilo, ki je obogateno predvsem z čistim prahom reishi gobe Ganoderma lucidum.

Široko uporabljana goba Ganoderma lucidum ali drugače goba Reishi nudi človeškemu organizmu številne in izjemno koristne komponente.

Reishi goba je zelo dobro poznana tudi v kitajski medicini in jo uporabljajo za lajšanje številnih težav - seveda je v EU prepovedano namigniti, za kaj se reishi uporablja, zato si več na to temo preberite na gornji povezavi.

Na kitajskem je ta goba izredno cenjena in iz predelov Kitajske tudi izvira in se na tem področju tudi že tisočletja uporalbja ter goji za medicinske namene. Reiši goba vsebuje visokokakovostne polisaharide in triterpene ter je bogata z vitamini in minerali.

Način uporabe in priporočeni odmerek izdelka Reishi -  rejši ganoderma lucidum

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka do 2 krat dnevno pred samim obrokom.

Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali v vodo.

Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo, uporabljate lahko tudi dolgotrajno.

Opozorila: izdelek je primeren za vse, ki trpijo za celiakijo. Izdelek je primeren za vegetariance in vegansko usmerjene posameznike.

Izelek naj ne uživajo otroci, ki so mlajši od 3 let starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

BOLEČINE V KOŽI
Koža je največji človeški organ, ki pri povprečnem odraslem človeku tehta skoraj štiri kilograme in vzema površino približno dva kvadratna metra. Koža je hkrati tudi prvi branik pred vsakršno zuna nevarnostjo, zato dejstvo, da jo pogosto prizadenejo bolečinske težave, komajda preseneča. To veija SI zlasti za nezgode in poškodbe, pri katerih je koža prva na udaru, vendar lahko tudi okužbe in bo povzročijo boleča vnetja, ki sicer izhajajo iz telesa, pojavijo pa se na koži ali tik pod njo.

Koža je sestavljena iz treh plasti: iz nanje plasti ali vrhnjice, srednje pl ali usnjice in najgloblje plasti po žnega maščobnega tkiva. Tu so krvne žile in tudi lasne koreni. V srednji plasti so znojne žleze, ki proizvajajo mazivo oziroma loj zunanjo plast kože, pa tudi mreža živčnih končičev, ki možganom neprestano pošiljajo sporočila o temperaturi, dotikih, okusu in tako dalje. Zunanja plast je prožna površina, ki se vidi s prosti očesom. Čeprav je ta plast razmero odporna, je izjemno tanka in se hi poškoduje. Vendar se rudi zelo hitro celi. Njena celotna površina se obo vsak mesec, ta proces pa se še posp če jo odrgnete ali obdrsate.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terezia Terezia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja