x
Vse kategorije
Remescar krema proti podočnjakom ter temnim kolobarjem, 8 mL
Remescar krema proti podočnjakom ter temnim kolobarjem, 8 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Remescar krema proti podočnjakom ter temnim kolobarjem, 8 mL

Proizvajalec: Sylphar NV
Remescar inovativen tretma je hitra in učinkovita krema, ki pomaga zmanjšati očesne vrečke in videz temnih kolobarjev že z enim samim nanosom.
Cena: 30,96 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Remescar krema proti podočnjakom ter temnim kolobarjem 


Remescar inovativen tretma je hitra in učinkovita krema, ki pomaga zmanjšati očesne vrečke in videz temnih kolobarjev že z enim samim nanosom. Redna uporaba omogoča nastanek izjemnih rezultatov, ki jih dosežemo le z redno uporabo izdelka Remescar.

Izdelek je namenjen redni uporabi v skladu s navodili za uporabo. Uporaba kreme je mogoča tudi na občutljivem tipu kože, če pa se pojavi draženja (majhna verjetnost) pa kremo prenehajte uporabljati ter se posvetujte z zdravnikom.

Prednost uporabe izdelka Remescar

- zmanjšana otečenost predelov okoli oči
- hitra korekcija nabuhlosti
- regeneracija kože
- temni kolobarji izginejo

Uporaba Remescar kreme proti podočnjakom ter temnim kolobarjem

Uporaba kozmetičnega izdelka je zelo enostavna in rutinska. Vzemite si le nekaj časa in tako hitro uredite preobrazbo.

1. korak: poskrbite za redno higieno vašega obraza. Obraz naj bo pred nanosom tretmaja Remescar vedno suh.

2. korak: umijte ter osušite si roke ter na konico prstov nanesite manjšo količino kozmetičnega izdelka. S količino ne pretiravajte, saj je za učinkovitost delovanja kreme potreben le za zrno riža velik nanos.

Prekomeren nanos kreme povzroči, da se ta ne absorbira v celoti na področje kože okoli oči, po drugi strani premajhen nanos pa onemogoči normalo funkcijo obočesne kreme.

3. masaža kreme je izrednega pomena. Nežno vtiranje ali tapkanje kreme omogoče enostavnejšo absorbcijo, ki je celovita. Kožo okoli očesa gladite od notranjosti navzven z rahlimi krožnimi gibi. Za izjemne rezultate obraz ohranjajte v sproščenem stanju (brez posebnega izraza), in sicer 2 ali 3 minute, da se medtem krema posuši (proces bo pospešilo pahljanje pred obrazom). Če nanesete preveč kreme, jo z vlažno blazinico in rahlim trepljanjem obrišite. Po uporabi si umijte roke in zaprite tubo.

Odstranjevanje kreme Remescar
Kožo kamor je krema nanešena, očistite z vodo in nato osušite z rahlim trepljanjem po površini kože obraza.

Uporaba Remescar kreme pod dekorativnimi sredstvi

Kreme ali serume nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza in sicer pred nanosom Remescar kreme. V okviru dnevne rutine nanesite kremo, serum za okoli oči ipd. ter jo dobro vtrite na žalano področje. Po nanosu rednih krem 2 minuti kasneje nanesite Remescar tretma in poskrbite, da se tudi ta dobro vpije v površino kože. S količino nanešene kreme nikakor ne pretiravajte, saj se krema ne bo v celoti vpila (v tem primeru ostane bel preostanek)
Ko se krema posuši, lahko nanesete ličila kot običajno.

Dekorativna sredstva, ki temeljijo na oljni osnovi ponavadi zmanjšajo učinkovitost kreme Remescar, saj se krema ne vpije v celoti v kožo.

Rezultati uporabe Remescar kreme

Ponavadi so rezultati vidni že nekaj minut po uporabi, vseeno pa lahko traja dlje. Pomembno je, da z nanašanjem kreme nadaljujete, kot je priporočeno v navodilih, saj boste tako dosegli boljše rezultate.

Posebna opozorila ob uporabi kreme

Proizvod Remescar je varen ter primeren za vse tipe kože. Če nastopi draženje kože ali preobčutljivost po uporabi Remescar kreme takoj prenehajte z uporabo; če simptomi trajajo več kot 48 ur se posvetujte s svojim zdravnikom.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Calx Plus preprosto podarimo!

Ob nakupu katerega koli izmed izdelkov skupine: REMESCAR HERPATCH DOC PHYTOLABOR NOSKO prejmete povsem brezplačno izdelek Calx. Pohitite - gratis izdelk Calx so količinsko omejeni. preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.