Remifemin, 60 tablet

<strong>Rastlinsko zdravilo na svetu za lajšanje težav v meni.</strong> Rastlinsko zdravilo na svetu za lajšanje težav v meni.
2021-10-28 17,49 €
555304 1523

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
DAJANA **** 4. 07. 2016 02:00
PREIZKUSILA ŽE VELIKO PODOBNIH IZDELKOV ZA LAJŠANJE TEŽAV V MENOPAVZI,.. PRI TEM IZDELKU SEM SE USTA... Preberi več
DAMJANA **** 7. 11. 2015 01:00
Preberi več
**** 5. 10. 2015 02:00
Izdelek bil darilo
toda slavljenka je z njim zelo zadovoljna...
Kupila sem ga, ker je rastlinskega... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Remifemin je vodilno rastlinsko zdravilo na svetu za lajšanje težav v meni, saj učinkovito zdravi blage in zmerne telesne in duševne simptome brez hormonov.

Remifemin je varen tudi za ženske, ki ne smejo ali ne želijo uživati hormonske terapije

Ena tableta Remifemin vsebuje

0,018 – 0,026 ml tekočega ekstrakta korenine cimicifuge.

Uporaba in odmerjanje Remifemin tablet

Svetujemo, da zaužijete eno tableto Remifemin dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Zdravilo lahko brez prekinitev jemljete, dokler trajajo težave, če je potrebno, tudi več mesecev ali let.
Tableto zaužijte s kozarcem vode, da se tableta hitro raztopi.
 
Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Menopavza je obdobje po zadnji menstruaciji, ta pa nastopi postopoma in sicer v času, ko v ženskih ovarijih zmanjka jajčnih celic. Ponavadi menopavza nastopi v 50 letu starosti vsake ženske, posledica izgube menstruacij pa so številni neprijetni simptomi, kot na primer razdraženost, potenje ponoči, nočni oblivi in še drugi simptomi, ki naredijo dan ženske resnično neprijeten.

Da bi se vsaj del neprijetnih simptomov menopavze porazgubil je zaželjeno jemanje rastlinskega zdravila Remifemin, ki rešuje predvsem zaplete s prekomernim potenjem.

Ponavadi je prekomerno potenje pri ženski v menopavzi povezano tudi z pospešenim utripom srca, utrujenostjo, morebitno razdaženostjo, glavoboli ipd. Ker je delovanje ovarijev oziroma izločanje hormonov zmeraj manjše, bolj ko se bliža ženska menopavzi, bolj so tovrstni menopavzalni simtomi še pred vzpostavitvijo popolne menopavze izraziti.

Remifemin in fitoestrogeni

Fitoestrogeni, kamor spada tudi ekstrakt Cimicifuge racemose (zdravilo Remifemin) so snovi oziroma ekstrakti, ki so pridobljeni iz rastlin. Snovi so po strukturi ali vsaj po funkciji podobne delovanju estrogena - to je eden izmed zelo pomembnih ženskih hormonov.

Fitoestrogenov je 20 in najdemo jih v kar 300 različnih rastlinah in se kot take lahko uporabljajo v zdravilih ali prehranskih dopolnilih.

Fitoestrogene delimo v dve večji skupini in sicer lignane ter izoflavonoide.

Remifemin ali ekstrakt Cimicifuge racemose je zdravilo, za lajšanje neprijetnosti v času klimakterija. Cimicifuga je edini ekstrakt, ki ga nemška agencija za zdravila priporoča v okviru racionalne fitoterapije, zato uporabo Remifemina  v času klimakterija priporočamo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Čeprav obstaja širok nabor učinkovitih naravnih protibolečinskega zdravijenja, nekateri naravni postopki presegajo okvir samopomoči.

• Izrecno ODSVETUJEMO, da se z akupunkturo zdravite sami. Akupunktura je danes sicer splošno priznana kot izjemno učinkovita oblika obvladovanja bolečin, kijub temu pa jo mora izvajati za to usposobijen strokovnjak.

• Ne lotite se manipulacije hrbtenice, ki sicer lahko pomaga pri odpravijanju bolečin v hrbtu, nogah in vratu. Tehnike, kot sta 'hitro sunkovito naravnavanje' (ročni prijem, ki se izvaja z veliko hitrostjo in majhno amplitudo) in 'pokanje vratu. ki jih izvajajo kiropraktiki in osteopati, lahko, če jih izvajajo neizkušeni ijudje, povzročijo trajne poškodbe, včasih pa celo popolno ohromelost.

• Enako opozorilo veija za terapevtsko uporabo večine oblik hipnoze in psihoterapije z namenom zdravijenja duševnih in čustvenih bolečin.

V vseh primerih poiščite pomoč pri popolnoma usposobljenem specialistu. Ta opozorila so, predvsem zdravorazumska, zato naj vas ne odvrnejo od prizadevanj, da bi si pomagali sami.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fidimed Fidimed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja