Remigal mazilo, 50 mL

Za masažo utrujenih sklepov in težkih nog ter drugih delov telesa. Za masažo utrujenih sklepov in težkih nog ter drugih delov telesa.
2022-03-02 7,34 €
312363 2639

Ocene in mnenja

Opis

Remigal mazilo je primerno za masažo utrujenih sklepov in težkih nog ter drugih delov telesa saj ustvarja občutek ugodja in okretnosti.

Sestavine mazila prijetno hladijo in pospešujejo prekrvitev kože to pa povzroči sprostitev in regeneracijo po napornem gibanju ali športnih aktivnostih.

Remigal je mazilo namenjeno masaži sklepov, ki so utrujeni ter v primer težkih nog. Mazilo za nego telesa ter nog ustvari občutek lagodja, sproščenosti (saj vsebuje nekatera eterična olja)

Remigal mazilo je primerno le za dermalno uporabo na nepoškodovani koži telesa. Mazila ne nanašajte na kožo obraza, prav tako ni primeren za nanašanje na sluznice. V primeru stika z očesno sluznico izperite izdelek z mlačno vodo v zadostnih količinah.

Remigal mazilo ni primerno za otroke do 2 leta starosti, prav tako naj ga ne uporabljajo dojilje ter nosečnice.

Izdelek vsebuje eterična olja in ta ob prekomerni uporabi ter prepogostih nanosih deluje alergeno in lahko povzroči lokalno rdečico.

Uporaba Remigal mazila

Remigal mazilo nanesite na želene predele telesa po potrebi največkrat pa do tri krat dnevno.

Učinki uporabe Remigal mazila

Sestavine Remigal mazila kožo prijetno ohladijo. Vsebuje namreč izbrana eterična olja, ki v stiku s toplo kožo počasi izhlapevajo in s tem hladijo površino kože, kamor smo nanesli Remigal.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Osteoporoza

Kako poteka zdravljenje?
Bistvo zdravljenja bolezni je preprečevanje zlomov. Obsega več vrst ukrepov, ki so našteti v nadaljevanju.
•    Zdrav življenjski slog: opustitev kajenja, vzdrževanje primerne telesne teže, omejitev pitja alkohola do mej manj tveganega pitja, ustrezna telesna dejavnost, uravnotežena prehrana z dovolj kalcija in vitamina D ter preprečevanje padcev. Zelo koristna je vključitev bolnika v društvo bolnikov z osteoporozo .


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede