Ren BB krema za satenasto popoln videz kože s SPF 15, 50 mL

Ren BB krema je namenjena vzdrževanju ali ponovni vzpostavitvi satenastega videza kože vašega obraza. Ren BB krema je namenjena vzdrževanju ali ponovni vzpostavitvi satenastega videza kože vašega obraza.

Ocene in mnenja

Opis

Ren BB krema je namenjena vzdrževanju ali ponovni vzpostavitvi satenastega videza kože vašega obraza. Kožo zaščiti z UVA in UVB zaščito in z zaščitnim faktorjem z zaščitno vrednostjo 15.

Ren BB krema je obogatena z bio izvlečki in sicer Fluorofori Noni izvlečka, algami Ochroleuca, glikogenom, magnezijevimi ioni ter olja pridobljena z istiskanjem semen arktične brusnice.

Ren BB krema ne vsebuje silikonov, po nanosu kreme pa koža postane gladka ter enakomerna na izgled in sijoča. Koža se ne sveti in je satenastega videza.

Izjemna multifunkcijska krema kožo brezhibno prekrije ter zakrije nepravilnosti, hkrati pa koži nudi tudi SPF in antioksidantno zaščito. Foto obnovitvena tehnologija poskrbi za antiaging učinek ter čvrsto in prožno kožo.

Rezultati uporabe Ren BB kreme

Koža je satenasto gladka, matirana in enakomernega videza brez nepravilnosti. Ren BB krema ščiti vašo kožo pred toksičnimi UV žarki, ki prihajajo s sončnim obsevanjem.

Ren BB krema je primerna za vse tipe kože.

Uporaba Ren BB kreme

Kremo Ren BB kremo nanašajte enakomerno, brez pretiravanja ter v tankem ter enakomernem sloju. Ren BB kremo nanesite na željene predele vratu ter obraza tako, da kremo nežno "tapkate" s pomočjo prstnih blazinic vse do tedaj, dokler se krema ne vpije in koža ne osuši.

Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ren Ren
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja