Renal Combi prašek za pse in mačke, 150 g

Renal Combi prašek za pse in mačke je inovativen prašek, ki je namenjen kot intenzivna podpora pri zdralvjenju kronične ledvične odpovedi pri psih in mačkah. Renal Combi prašek za pse in mačke je inovativen prašek, ki je namenjen kot intenzivna podpora pri zdralvjenju kronične ledvične odpovedi pri psih in mačkah.
923559 21706

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Renal Combi prašek za pse in mačke je inovativen prašek, ki je namenjen kot intenzivna podpora pri zdralvjenju kronične ledvične odpovedi pri psih in mačkah.

Sestavine veterinarskega izdelka - Renal Combi

Kalcijev karbonat - je pogosta sestavina prehranskih dodatov nasploh, intenzivno veže fosfor in fosfate ter posledično zmanjšuje absorbcijo le-teh v prebavni cevi.

Hitozan - je vezalec, veže številne toksine, uravnava vsebnost sečnine in kreatinina

Kalcijev laktoglukonat - regulira vsebnostkalcija in fosforja v samem organizmu

Fruktooligo saharidne enote - poznane so predvsem kot fermentirane vlaknine, ki se ne prebavijo, vendar sodelujejo v procesu prebave in se kasneje izločijo. Z njimi s prehranjujejo predvsem bakterijske kulture, kar pripomore k lajšanju prebavnega procesa.

Ko tovrstne FOS fermentirajo v prebavnem traktu so presnovki prehrana za celice prebavnega trakta. Ob enem pripomorejo fermentirani fragmenti k izgradnji pomembne bakterijske flore v prebavnem traktu.

Uporaba ter odmerjanje praška Renal Combi 

Prašek je potrebno vmešati v dnevni obrok prehrane vašega psa ali mačka. V kolikor je hrana suha, le-to malce navlažite. Predpisano dnevno količino praška lahko porazdelit tudi na več dnevnih obrokov.

Odmerjanje:

1 mala žlička - ustreza 2,5 kg telesne teže živali na dnevni ravni

1 večja žlica - ustreza 10 kg telesne teže živali na dnevni ravni

Ob prehrani poskrbite, da bo venomer na voljo tudi sveža voda ali druga tekočina. 150 gramov izdelka zadostuje za vsaj 1 mesec uporabe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov