Renarthro med z bosvelijo, kolostrumom, C vitaminom, 250 g

Renarthro Med z bosvelijo, kolostrumom, C vitaminom je inovativna prehrana, obogatena s številnimi vitmainsko mineralnimi snovmi. Renarthro Med z bosvelijo, kolostrumom, C vitaminom je inovativna prehrana, obogatena s številnimi vitmainsko mineralnimi snovmi.
6305 6305

Ocene in mnenja

Opis

Renarthro Med z bosvelijo, kolostrumom, C vitaminom je inovativna prehrana, obogatena s številnimi vitmainsko mineralnimi snovmi.

C vitamin, ki ga med vsebuje ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena, ob enem pa iam pomembno vlogo pri nastajanju hrustannca ter pri nastajanju pomembnih vezivniih tkiv. 

Prednosti Renarthro medu

HITRO DELOVANJE - Renarthro ima vpliv na sklepe. V primerjavi z izdelki na osnovi glukozamina / hondroitina, ki prično delovati v obdobju od 30 do 60 dni, deluje med Renarthro le v nekaj dneh. 

VARNOST - Naravne sestavine redko povzročajo neželene stranske učinke ali alergije, za razliko od glukozamina / hondroitina, ki pri ljudeh, ki so alergični na morsko hrano, pogosto povzroči resne neželene učinke. 

ZAŠČITA OKOLJA - smole se zbirajo, ne da bi pri tem poškodovali rastlino, za razliko od glukozamina in hondroitina, ki se proizvajata iz rib, školjk in morskih psov ter tako uničuje ogrožene živalske vrste. 

INOVATIVNA FORMULA - Renarthro je nova in edinstvena sinergijska formulacija kadila, mire in mlečnih beljakovin. Vse sestavine delujejo med seboj sinergistično. 

Kako uporabiti med?

Odmerite po 2 žlički tega vrhunskega pripravka, najbolje v času po samem obroku. 

2 čajni žlički (12 g) medu vsebuje

140 mg ekstrakta boswelije

140 mg ekstrakta mire

100 mg C vitamina, kar ustreza RDA vrednosti 124 %

70 mg kolostruma

11, 5 gramov cvetličnega medu

Izdelek shranjujte na temnem ter suhem prostoru, do 25 stopinj celzija. 

To dopolnilo vsebuje torej med, sirotkine beljakovine, izvleček kadilne smole, izvleček mirte (ekstrakt balzamovega drevesa) in aminokislino lizin za popravljanje okusa. 

Mlečne beljakovine - Osteol so patentirani in znanstveno raziskani beljakovinski ekstrakt iz kravjega mleka in sirotke. Osteol vsebuje visok odstotek beljakovin laktoferin, ki ima številne učinke na organizem. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmavita Farmavita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov