Renarthro Melitox krema, 100 mL

<p>Krema Renarthro Melitox je krema z dodatkom čebeljega strupa ter je primerna za masažo okorelih in pogosto posledično tudi bolečih delov telesa.</p>

Krema Renarthro Melitox je krema z dodatkom čebeljega strupa ter je primerna za masažo okorelih in pogosto posledično tudi bolečih delov telesa.

921718 21730

Ocene in mnenja

Opis

Krema Renarthro Melitox je krema z dodatkom čebeljega strupa ter je primerna za masažo okorelih in pogosto posledično tudi bolečih delov telesa.

Uporablja naj se po potrebi za masažo telesa po telesni vadbi in za namene športne masaže.

Renarthro Melitox krema vsebuje sestavine, zaradi katerih je ta krema primerna za masažo delov telesa, kjer občutite napetost, težo ali nelagodje zaradi fizičnega napora ali nenaravnega položaja telesa.

Čebelji strup, ekstrakt paprike in kafra spodbujajo krvni obtok, kar vodi k segrevanju tretiranega dela telesa. Sprostitev toplote odpravlja neželen občutek napetosti, teže ali neugodja.

Izvleček arnike in sivke dajeta izredno prijeten vonj, kožo mehčajo in jo naredijo elastično. Te sestavine delujejo rahlo sproščujoče in pomirjujoče na površini kože oziroma na nanešenem področju uporabe. Renarthro Melitox ne vsebuje salicilatov, parabenov ali prepovedanih snovi, naštetih na seznamu Svetovne protidopinške agencije.

Način uporabe Renarthro Melitox kreme

Pred prvo uporabo preverite sprejemljivost izdelka na površini kože zato nanesite le majhno količinokreme na notranjo stran podlakti. Če po 8 urah na koži ne opazite rdečice, prhljaja, srbenja ali podobnih sprememb, lahko še naprej brez težav uporabljate kremo.

Kremo Renarthro Melitox je potrebno nanesti v tankem sloju na tretirani del telesa in rahlo vmasirajte, dokler se ne absorbira. Kremo je najbolje uporabljati pred spanjem.

Kremo je smiselno uporabljati do 14 zaporednih dni, po tem obdobju pa je potrebno narediti 14 dnevno pavzo.

Opozorila: Krema je namenjena le za zunanjo uporabo in sicer samo na zdravi in nepoškodovani koži. Kreme ne smete uporabljati, če ste alergični na strup čebel, čebeljih izdelkov ali katero koli drugo sestavino v kremi. Otrokom, mlajšim od 12 let, nosečnicam in doječim materam ne priporočamo uporabe te kreme.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmavita Farmavita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov