Respironics OptiChamber komora z masko za otroke, 1 komora
Respironics OptiChamber komora z masko za otroke, 1 komora
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Respironics OptiChamber komora z masko za otroke, 1 komora

Proizvajalec: Philips
Respironics OptiChamber je izdelek v obliki komore, namenjen aplikaciji zdravila v obliki prahov za vse tiste bolnike, ki prejemajo zdravila namenjena zdravljenju astme.
Cena: 26,80 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Respironics OptiChamber je izdelek v obliki komore, namenjen aplikaciji zdravila v obliki prahov za vse tiste bolnike, ki prejemajo zdravila namenjena zdravljenju astme. Komora omogoča enakomernejše in bolj natančno razprševanje zdravila neposredno v pljuča.

Respironics OptiChamber tako vsem pljučnim bolnikom pri apliciranju in razprševanju zdravila omogoča enostavnejše in efektivno razprševanje le-tega, da ima zdravilo še boljši učinek.
Respironics OptiChamber  lahko uporabljajo tako otroci kot tudi odrasli. Naprava se prilagaja prav vsem potrebam bolnika.

Respironics OptiChamber maska na sami komori omogoča odlučno prileganje na sam inhalator (ustnik) in omogoča enostavno ter ob enem udogno uporabo komore.
Zaradi ergonomske zasnove je enostavna za uporabo tudi pri dojenčkih in majhnih otrocih.

Respironics OptiChamber  je patentiran na prav poseben način - vsebuej namreč več kanalov za izpust izdihanega zraka. Tako izdihan zrak ne vstopa v samo komoro!

Velikost S je namenjena otrokom od 7. do 15. leta starosti.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.