Resveratrol Forte 200 mg, 30 tablet ali 2+1 GRATIS
Resveratrol Forte 200 mg, 30 tablet ali 2+1 GRATIS
Oceni izdelek in zasluži
4.4 15

Resveratrol Forte 200 mg, 30 tablet ali 2+1 GRATIS

Resveratrol Forte je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje antioksidant resveratrol.

Cena: 47,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Resveratrol Forte je prehransko dopolnilo naravnega izvora. Izdelek vsebuje 200 mg resveratrola in dodatno še 200 mg preostalih polifenolnih spojin.

Izdelek Resveratrol Forte vsebuje 200 mg čistega resveratrola iz japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), ki je najčistejšo oblika resveratrola v naravi. Priporoča se 1 tableta na dan, pri zdravem povprečnem posamezniku. V eni škatlici je 30 tablet, kar ob priporočenem jemanju zadostuje za 1 mesec..

Sestava

1 tableta Resveratrol Forte vsebuje:

400 mg izvlečka korenine japonskega dresnika

Zakaj Resveratrol Forte?

Vsebuje kar 200 mg čistega resveratrola na tableto. To v ORAC enotah pomeni kar 6000 ORAC enot. ORAC enota nam pove koliko prostih radikalov absorbira določeno živilo. Po zadnjih raziskavah mora telo dobiti okoli 5000 ORAC enot dnevno, z današnjim prehranjevanjem pa jih dobi zgolj med 500 in 2000.

Ob tem je Resveratrol Forte 100 % naravnega izvora. Ne vsebuje glutena in sladkorja.

Ocene in mnenja

Mojca; | 10. 09. 2015 02:00
/
S kupljenim izdelkom sem zadovoljna,saj ga,z občasnimi prekinitvami, uživam že kar nekaj časa.Skupaj s povečano aktivnostjo in pravilnejšo prehrano,se mi je laboratorijska slika krvi izboljšala.Verjamem,da tudi po zaslugi Resveratrola,zato ga bom kupovala in uporabljala tudi v prihodnje.
Katarina; | 25. 09. 2015 02:00
/
Resveratrol forte sem kupila in jemljem zaradi zvišanega LDL holesterola namesto zdravil. Učinek bom videla ob kontroli lipidov (čez mesec dni)
                                     Lp.Katarina
Tjaša; | 23. 03. 2017 16:46
Precej drago
Jemljem že drugo škatlico Resveratrola in ne morem reči, da opazim kakšne bistvene spremembe v počutju, verjamem pa, da se pozna na krvni sliki. Za nakup sem se sicer odločila zaradi tega, ker naj bi pozitivno učinkoval na organizem predvsem na dolgi rok. Se mi pa zdi precej draga zadeva in bi bila vesela kakšnega popusta. Je pa izdelek kupljen v tej lekarni med najcenejšimi. V naši lekarni stane krepko čez petindvajset evrov in ravno zaradi tega sem se odločila za spletni nakup v lekarni Moja lekarna.
Margerita; | 14. 07. 2017 10:52
Mari
Pozdravljeni,
Resveratrol pijem že več mesecev in že po prvih desetih dnevih sem opazila boljše počutje, predvsem pa več moči in energije. Vsekakor nadaljujem z jemanjem.
Cena v spletni trgoviini Moja lekarna je najnižja, vsaj kar sem jaz zasledila, dobava je hitra. lep pozdrav

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

5 najpomembnejših sestavin za zdravje v letu 2019!

Tudi vi že razmišljate o novoletnih načrtih, ki jih boste začeli uresničevati ob prehodu iz starega leta v novo?Raziskave kažejo, da so najpogostejše zaobljube povezan s tem, da bomo v novem leu živeli bolj zdravo (da bomo nehali kaditi, da... preberi več...

Dokazano zanesljiva preventiva pred boleznimi - resveratrol!

Znanstveniki so že večkrat potrdili, da je resveratrol najmočnejši antioksidant. So pa ob tem tudi opozorili, da ga je z naravnimi viri skoraj nemogoče zaužiti toliko, da bi od njega lahko pričakovali zdravstvene koristi. Na nedavni okrogli... preberi več...

The centenarian secret!

Would you like to celebrate your 100 th birthday in exellent condition, in good physical health and with sharp mind? Does Health in old age depend on nature or nurture? The legendary 100-year-old Slovenian Olympic medallist The best known... preberi več...

Ste tudi vi že med navdušenimi uporabniki Resveratrola?

Molekula prihodnosti, čudežni antioksidant, najmočnejši antioksidant…samo nekaj izrazov s katerimi strokovnjaki označujejo molekulo resveratrol. Resveratrol je v zadnjih 25 letih ena bolj raziskanih molekul in le redkokdaj se zgodi, da so si... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.