Resveratrol Forte 200 mg, 30 tablet

<p>Va&scaron; adut za dolgo življenje!</p>

Vaš adut za dolgo življenje!

469416 22743

Ocene in mnenja

4.4 od 5 glede na 15 ocen
Število ocen izdelka: 15
Ocena izdelka:
Nataša **** 17. 04. 2019 09:29
Za nakup izdelka sem se odločila, ker je Resveratrol močan antioksidant, ki ugodno vpliva na srce in... Preberi več
Anita **** 17. 12. 2017 21:24
Pozdravljeni,
Resveratrol pijem že več mesecev. Opazila sem boljše počutje, predvsem pa več moči in... Preberi več
Margerita **** 14. 07. 2017 10:52
Pozdravljeni,
Resveratrol pijem že več mesecev in že po prvih desetih dnevih sem opazila boljše poč... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Resveratrol Forte 200 mg, proizvajalca Pharmalife Research s.r.l.

Izdelek vsebuje 200 mg resveratrola in dodatno še 200 mg preostalih polifenolnih spojin.

Oksidativni stres je glavni razlog za številne bolezni sodobnega časa kot so prezgodnje staranje organizma, srčno žilne bolezni, diabetes, različna vnetja, povečan holesterol, kronična utrujenost in še bi lahko naštevali.

Izdelek Resveratrol Forte vsebuje 200 mg čistega resveratrola iz japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), ki je najčistejšo oblika resveratrola v naravi. Priporoča se 1 tableta na dan, pri zdravem povprečnem posamezniku. V eni škatlici je 30 tablet, kar ob priporočenem jemanju zadostuje za 1 mesec.

Srčno žilne bolezni so v skokovitem porastu in glavni razlog za prezgodnjo smrt. Ali ste vedeli, da obstaja »čudežno molekula« izjemno močan antioksidant, ki zavira nastanek srčno žilnih bolezni ter podaljša življenjsko dobo? Resveratrol je čudež narave, ki ima izjemne učinke na življenje vsakega posameznika. Preverite zakaj!

Resveratrol je prvič prišel pod radarje znanstvenikov in strokovnjakov pri omembi »francoskega porodoksa«. Resveratrol je bil glavni dejavnik, zakaj Francoze manjkrat prizadenejo srčno žilne bolezni, kot Američane, kljub enakem uživanju mastne, nezdrave hrane. Po tem odkritju so se raziskave razširile na različna področja delovanja človeških celic in organizma.

Čudežna molekula resveratrol postaja v Ameriki in EU cenjen in skoraj nepogrešljiv naravni prehranski dodatek za dolgo življenje. Za razliko od drugih antioksidantov učinkovito deluje na več nivojih hkrati, na proteina SIRT1 in PCG1, na encima COX1 in COX2, LDL in HDL holesterol in je zato kot prehransko dopolnilo primeren za vsakega posameznika. Na ta način zavira nastanek številnih težav, odpravlja njihove posledice in omogoča kvalitetno, polno življenje.

Sestava

1 tableta Resveratrol Forte vsebuje:

400 mg izvlečka korenine japonskega dresnika
Od tega 200mg trans resveratrola

Kdaj jemati Resveratrol Forte?

Priporoča se ljudem, ki se nezdravo prehranjujejo in s tem v svoje telo vnesejo premalo antioksidantov ter ljudem, ki sodijo v rizično skupino za najrazličnejše degenerativne bolezni... S prehrano v svoje telo ne vnesemo dovolj antioksidantov, zato jemanje resveratrola strokovnjaki svetujejo prav vsakemu posamezniku.

Zakaj Resveratrol Forte?

Resveratrol Forte je eden najmočnejših antioksidantov na trgu. Vsebuje kar 200 mg čistega resveratrola na tableto. To v ORAC enotah pomeni kar 6000 ORAC enot. ORAC enota nam pove koliko prostih radikalov absorbira določeno živilo. Po zadnjih raziskavah mora telo dobiti okoli 5000 ORAC enot dnevno, z današnjim prehranjevanjem pa jih dobi zgolj med 500 in 2000.

Ob tem je Resveratrol Forte 100 % naravnega izvora. Ne vsebuje glutena in sladkorja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

The centenarian secret!

Would you like to celebrate your 100 th birthday in exellent condition, in good physical health and with sharp mind? Does Health in old age depend on nature or nurture? The legendary 100-year-old Slovenian...

Preberi več...

Toksini, ki se jih je bolje izogibati!

V tem seznamu želimo predstaviti 10 sestavin, ki so lahko celo del naše prehrane, vendar so vir toksinov, ki pogosto škodijo človeškemu organizmu. Toksini, ki so našteti škodijo predvsem jetrnim celicam,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov