Rhythm Eco ionska sonična zobna ščetka

Rhythm Eco ionska sonična zobna ščetka spada v skupino inovativnih zobnih ščetk, z prijetnim izgledom, ergonomsko zasnovo in veliko uporabnostjo izdelka.

25783 25783
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Rhythm Eco ionska sonična zobna ščetka spada v skupino inovativnih zobnih ščetk, z prijetnim izgledom, ergonosmko zasnovo in veliko uporabnostjo izdelka.

Zobna ščetka spada med ščetke, ki so najnovejše v seriji Eco Ionskih zobnih ščetk in se v seriji električih zobnih ščetk uvrščajo v sam vrh.

Karakteristike zobne ščetke Rhythm Eco

  • inovativno in prijetno kovinsko ohišje
  • več barvnih odtenkov zobne ščetke
  • odstrani kar 47 % zobnih oblog že po prvem čiščenju
  • omogoča kar 18 000 vibracij
  • patentirana zasnova zobne ščetke

Pričevanja številnih zadovoljnih uporabnikov te zobne ščetke nakazuje to, da se po preizkusu zobne ščetke Rhythm Eco redko kdo odloči za uporabo navadne zobne ščetke ali katere koli druge zobne ščetke.

ECO Rhythm sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra.

Sonična zobna ščetka vsebuje polprevodniški in solarni panel, ki naredi ob rednem čiščenju vaših zob izrazito spremembo v izgledu vaših zob. Zobna ščetka deluje na podlagi intenzivnih vibracij ter predstavlja popolnoma nov pristop k zobni higieni.

Ščetka tako nudi itenzivno a lahno visoko frekvenčno ščetkanje, ob enem pa naravno odstranjevane nečistot s pomočjo negativno nabitih elektronov. Negativni elektroni tako signifikantno odtsranjujejo vse nečistote, ki se nabirajo na površini zob in zobne sklenine. Kombinacija električno nabitih ionov v kombinaciji s hitrimi soničnimi gibi inovativn odstrani vse bakteije s površine zob.

Umivanje zob lahko poteka tudi brez zobne paste, saj je efektivnost čiščenja in zobne higiene z uporabo sonične zobne ščetke tudi brez zobne paste izrazito dobra. Tehnologija ionizirajočega čiščenja tako ne zahteva izrazitega drgnjenja in izrazitega krtačenja. S prekomernim drgnjenjem in uporabo abrazivnejših zobnih past lahko poškodujete površino zobne sklenine.

Ščetkanje z ionsko zobno ščetko nudi intenzivnost občutkov, perfektno in intenzivno čiščenje, neagresivno in tehnološko dovršeno tehnologijoodstranjevanja zobnih oblog.

Način uporabe Rhythm Eco ionske ščetke

Z zobno ščetko povsem nalahno ščetkajte dlesni in površino zobne sklenine. Močnejši pritiski z zobnimi ščetkami lahko namreč poškodujejo zobno sklenino, še posebej, če zobno ščetko z intenzivnihm delovanjem kombinirate z visoko abrazivnimi zobnimi pastami.

Takšen način čiščenja s pomočjo te inovativne zobne ščetke ni potrebno.

Smiselen čas ščetkanja je le 3 minute, s čimer odstranite vse nečistote in neprijetnosti v ustih.

Posledično so vaši zobje snećno beli, obloge so odstranjene.

Komplet Rhythm Eco vsebuje

1 x ECO Rhythm sonično ionsko zobno ščetko

1x stojalo za ECO Rhythm zobno ščetko.

Ostale karakteristike kompleta:

Barva: izbirate lahko med sledečimi barvami: bela, roza in modra

Teža: 55 g z baterijo

Moč: baterija AAA (ni priložena)

Navodila za uporabo v slovenščini.

Garancija: 1 leto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Rosacea in rdečica kože!

Z občasno rdečico kože se srečujemo vsi, kadar pa rdečica kože po pospešeni vadbi ali "trenutni zadregi" ostane na obrazu daljši čas, je priporočljivo, da razmislimo o zdravljenju oziroma o uporabi...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov