Ribodermin ribje mazilo, 250 g

<p><strong>Ribodermin ribje mazilo je kakor nala&scaron;č za nego kože, hitrej&scaron;o regeneracijo ter negovanje. <br /></strong></p>

Ribodermin ribje mazilo je kakor nalašč za nego kože, hitrejšo regeneracijo ter negovanje.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
23047 23047

Ocene in mnenja

Opis

Ribodermin ribje mazilo je mešanica sestavin, ugodnih za regeneracijo kože, kožne povrhnjice po najrazličnejših nezgodah, predvsem odrgninah in lažjih opeklinah (manjših - ne mehurjastih).

Delovanje Ribodermin mazila

Aktivne sestavine mazila vzpodbujajo regeneracijo kože in sluznic.
 
Epitelizacija pomeni zapiranje rane, oziroma rast krovnega tkiva, ki preprečuje okužbo kože na določenih poškodovanih predelih. Epitelizacija kože je hitrejša v primeru, da je površina kožnega epitelija vlažna, kar mazilo Ribodermin tudi omogoča in redno vzdržuje.

Uporaba

Regeneracija po sončenju, po UV teraplji in po radioterapiji. Mazilo je lahko podporna terapija pri suhi in pri povečano občutljivi koži, kožnih ekcemih, dermatitisih (npr. nevrodermatitis, plenični dermatitis pri dojenčkih), pri regeneraciji ran in kožnih razpok.

Način aplikacije in odmerjanje Ribodermina

Ribodermin mazilo (2 - 3 cm, kar ustreza cca 2g mazila) nanesete na kožo ali sluznico v tanki plasti 2 -3 krat dnevno. Mazilo lahko ob namazu rahlo vtrete ali pa ga pokrijete z gazo oz. drugim ustreznim pripomočkom.

Posebno opozorilo

Mazilo lahko uporabljate tudi pri otrocih In dojenčkih. Način aplikacije in odmerjanja sta podobna kot pri odraslih. V času nosečnosti in dojenja uporaba mazila ni kontraindicirana.

Kateri so dejavniki hitrejše regeneracije poškodb - SPLOŠNO?

Ločimo dejavnike, ki so vezani na splošno stanje bolnika ter take, ki so lokalno vezani na samo stanje rane ter njene okolice.

Splošni dejavniki celjenja rane so predvsem starost bolnika, morebitna bolezen, stresni dejavniki, spremljajoči psihosocialno dejavniki, stanje prehranjenosti človeškega organizma. Stanje teh pozitivno ali negativno vpliva na samo celjenje rane.

Lokalni dejavniki celjenja rane pa so samo stanje rane, morebitna okuženost. Na hitrost celjenja vpliva tudi temperatura v notranjosti rane, prisotnost morebitnega odmrlega tkiva, lastnost in obilnost samega izločka, način uporabe oblog.
Stanje teh prav tako pozitivno ali negativno vpliva na samo celjenje rane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Koželj Koželj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja