Rilastil Baby Sun System Atopic zaščitno pediatrično mleko z ZF 50+, 50 mL

Rilastil Baby Sun System Atopic zaščitno pediatrično mleko z ZF 50+ je kozmetični izdelek, ki zagotavlja intenzivno zaščito pred delovanjem UVA in UVB žarkov, kar je lahko za občutljivo kožo dojenčkov in otrok še posebej problematično. Rilastil Baby Sun System Atopic zaščitno pediatrično mleko z ZF 50+ je kozmetični izdelek, ki zagotavlja intenzivno zaščito pred delovanjem UVA in UVB žarkov, kar je lahko za občutljivo kožo dojenčkov in otrok še posebej problematično.
935051 31208

Ocene in mnenja

Opis

Rilastil Baby Sun System Atopic zaščitno pediatrično mleko z ZF 50+ je kozmetični izdelek, ki zagotavlja intenzivno zaščito pred delovanjem UVA in UVB žarkov, kar je lahko za občutljivo kožo dojenčkov in otrok še posebej problematično.

Krema zaščiti kožo otroka z visoko zaščitnim faktorjem, ob enem pa kože ne zateguje, pač pa nudi intenzivno udoblje kože, se hitro absorbira in vpije v otroško kožo in posledično prepreči nastanek sončnih opeklin, morebitnih peg in mehurčkov.  

Kdo naj uporablja kremo Rilastil Baby Sun System Atopic?

Krema je primerna za vse otroke, ki trpijo za atopično kožo ter tudi za alergijami, ki so posledice sončnega obsevanja. Krema ne vsebuje zaščitnih siistemov in Uv filtrov, ki bi povzročali alergiično reakcijo, prav tako ne vsebuje keične filtre ter parfume. 

Izdelek namreč vsebuje le fizikalno zaščitne filtre, ki kožo intenzivno zaščitijo. 

Uporaba Rilastil Baby Sun System Atopic mleka

Mleko Rilastil nanesite na površino predela organizma, kjer je to potrebno. Izdelek nanesite na površino vsaj 30 minut pred izpostavljanjem soncu. 

Frekvenca nanosa kozmetičnega izdelka: mleko nanašajte vsake 2 uri oziroma po potrebi še pogosteje. Sončno zaščito nanesite na želeni predel do 30 minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom, saj le tako poskrbite, da bo zaščita resnično maksimalna. 

Mleko nanesite večkrat dnevno, predvsem pa ga nanesite po kopanju, intenzivni perspiraciji ali brisanju z brisačo. 

Prednosti kozmetično zaščitnega pediatričnega mleka

  • izdelek ne vsebuje konzervansov, predvsem parabenov
  • ne vsebuje alergenih barvil
  • ne vsebuje derivatov pšenice
  • ne vsebuje kemičnih filtrov
  • ne vsebuje alergenih snovi

Izdelek ne maši kožnih por oziroma deluje nekomadogeno. 

Izdelek je testiran pod pediatrično kontrolo, ne vsebuje težkih kovin oziroma je testiran na nikelj, kobalt, krom, paladij in živo srebro**.

**Manj kot 1 ppm. Manjše količine lahko povzročajo preobčutljivost kože.

Opozorila ob uporabi izdelka

Pred nameravanim izpostavljanjem sončnim žarkom vedno zaščitite kožo z ustrezno sončno zaščitno kremo; v kolikor je mogoče kreme, mleka ipd kombinirajte s tekstilno sončno zaščito, pa tudi s klobuki, majicami in drugo. 

Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom, dodatno jih zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...).

Če izdelek zaide v oči, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte zaprto in zaščitite pred vročino. Zaščitno mleko lahko pušča sledi na oblekah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rilastil Rilastil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov