Rilastil D-clar krema za poenotenje in depigmentacijo, 50 mL

Rilastil D-clar krema za poenotenje in depigmentacijo je inovativno zaščitna krema, ki je obogatena s številmnimi sinergističmno delujočimi snovmi - med drugim tetrapeptidom-30, PP vitaminom, natrijevo DNA... Rilastil D-clar krema za poenotenje in depigmentacijo je inovativno zaščitna krema, ki je obogatena s številmnimi sinergističmno delujočimi snovmi - med drugim tetrapeptidom-30, PP vitaminom, natrijevo DNA...
937592 24150

Ocene in mnenja

Opis

Rilastil D-clar krema za poenotenje in depigmentacijo je inovativno zaščitna krema, ki je obogatena s številmnimi sinergističmno delujočimi snovmi - med drugim tetrapeptidom-30, PP vitaminom, natrijevo DNA...

Krema je lahno obarvana emulzijska mešanica filtrov in visoko učinkovitih snovi. 

Krema je zasnovana z aktivnimi sestavinami, ki imajo inovativen anti-age učinek (Butil Resorcinol, Vitamini C High Tech, Tetrapeptide-30), da bi bil učinek še večji uporabite kapljice Rilastil D-clar v obliki 30 mL seruma, ki je dodatno obogaten s sadnimi alfa hidroksi kislinami, kar daje prednost odstranjevanju visoko pigmentiranih celic.

Izdelek je primeren za popolno anti-spot tretiranje, pri čemer je za še boljši učinek priporočljivo, da ga uporabljate v kombinaciji z Rilastil serumom. 

Ključne sestavine, ki delujejo sinergistično

• Vitamin C: oksidirani melanin pretvori v njegovo brezbarvno različico. 
• Niacinamid: zavira prehod melanina proti površini kože. 
• Piling aktivnih sestavin: spodbujajo odstranjevanje celic
• fizični filtri za zaščito pred soncem: preprečujejo hiperpigmentacijo zaradi prekomerne izpostavljenosti soncu

Uporaba kreme D-Clar

Kremo dobro pretresite in jo nanesite predvsem v jutranjem času na kožo obraza, vrata, dekolteja in rok, kjer je to potrebno. Kremo nalahno vmasirajte in nanos p potrebi ponovite tudi tekom dneva.

D-CLAR linija

Inovativna linija izdelkov za depigmentacijo, oblikovana namensko za lajšanje in poenotenje kontrastov na koži ter nadalje za popravljanje vsake vrste hiperhromije kože, ki jo povzroča povečana proizvodnja melanina oziroma njegova nehomogena porazdelitev (sončne pege, melasma, brazgotine, ki so posledica aken, po vnetni hiperhromiji ali neenakomernas obarvamnost, ki je posledica jemanja določenih zdravil. 

Prednosti kozmetično zaščitnega izdelka

  • zelo visoka zaščita
  • varna zaščita pred UV žarčenjem
  • vodoodpornost nanosa
  • primerno za občutljivo kožo
  • varna uporaba izdelka

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rilastil Rilastil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov