Rio Sonicleanse aparat za globinsko čiščenje obraza, 1 set

<strong>Rio Sonicleanse aparat za globinsko čiščenje obraza je namenjen globinskemu čiščenju kože obraza s pomočjo napredne sonične tehnologije. </strong><br> Rio Sonicleanse aparat za globinsko čiščenje obraza je namenjen globinskemu čiščenju kože obraza s pomočjo napredne sonične tehnologije.
10584 10584
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Rio Sonicleanse aparat za globinsko čiščenje obraza je namenjen globinskemu čiščenju kože obraza s pomočjo napredne sonične tehnologije.

Nežna sonična krožeča krtača globinsko očisti pore ter nasploh globinsko očisti obraz ter ga prijetno masira in neguje.

Intenzivno čiščenje obraza je izrednega pomena, saj je negovanje ter čist dermis zelo pomemben za boljšo absorbcijo kozmetičnih izdelkov, ter posledično signifikantno boljše delovanje kozmetične kreme.

Da bi bilo čiščenje kar se da prijetno ter učinkovito največkrat uporabimo tonik za nego obraza, losjon ali čistilno mleko, ki intenzivno čistijo ter naredijo kožo gladko.

Uporaba Rio Sonicleanse aparata

Smiselna pogostost čiščenja obraza z aparatom je do 2 krat dnevno - najbolje zjutraj in zvečer. Aparat deluje nežno vendar učinkovito. Prijetna masažna glava je narejena iz številnih mikrovlaken, zato je rezultat redne uporabe gladka, čista ter osvežena koža obraza.

Rio Sonicleanse aparat omogoča dve prilagodljivi moči delovanja aparata in sicer močno delovanje, ki je primerna za piling efekt oziroma odstranjevanje kožnih celic obraza, ki so odmrle.

Nizka moč delovanja je primerna le za nežno masažo in sproščanje vašega obraza.

Izdelek Rio Sonicleanse aparat vsebuje

- Rio Sonicleanse aparat
- stojalo za aparat Rio Sonicleanse
- dodatni adapter
- dodatni 2 mehki ščetkici
- navodila za uporabo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikor Medikor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja