Robi Comb Pro električni odstranjevalec uši

Za odkrivanje in odpravljanje uši. Za odkrivanje in odpravljanje uši.
560600 860

Ocene in mnenja

Opis

Robi Comb Pro je v svetu že dolga leta najbolj uveljavljen pripomoček za odkrivanje in uničevanje uši. Zaradi enostavne uporabe in neškodljivosti je Robi Comb Pro univerzalno nadomestilo za vsa kemična sredstva. Posebej primeren je za tiste otroke, ki so občutljivi na posamezne kemične pripravke. Aparat ima dve stopnji. V prvi stopnji, ki je namenjena odkrivanju uši, nas z zvokom opozori, če v lasišču odkrije uš. Pri tem sproži blag električni sunek, ki uš uniči. V drugi stopnji, ki je namenjena uničevanju, pa z eno potezo lahko uničimo več uši hkrati. Zaradi svojih lastnosti in izjemne učinkovitosti je nepogrešljiv tudi kot preventivni pripomoček za uporabo v družini, vrtcih in šolah.

Vsebina

elektronski glavnik
vstavljena ščetka s povečevalnim steklom

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženske težave v spolnosti

Medicinska težava?
Od pojava viagre pospešeno iščejo sredstvo, s katerim bi ženskam vrnili veselje do spolnosti. Do zdaj uspeh še ni viden - ženska spolnost se je namreč izkazala za bolj zapleteno od moške. Vendar pa je le vprašanje časa, kdaj bo mogoče kupiti takšne prepa rate.

Približno od takrat se medicinski izraz »spolna disfunkcija« pojavlja tudi v povezavi z ženskami. Slika v ozadju: ženska, ki naj bi, tako kot že moški pred njo, ves čas »delovala«, Pri motnjah delovanja pomaga hitra tabletka.

Vendar pa je ta enodimenzionalna zasnova v večini primerov precenjena. Ženske motnje libida je treba vedno razumeti in obravnavati kot kompleksno biološko-psihološko-socialno težavo. Ženske največkrat izgubijo veselje do spolnosti zaradi psihičnih vzrokov, še bolj pogosto pa takrat, ko veselje zmanjšajo še telesne težave.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja