RoC energijska pena za čiščenje obraza, 150 mL

Nežno čisti obraz medtem, ko energijske sestavine revitalizirajo kožo. Vaša koža bo čista in sveža. Nežno čisti obraz medtem, ko energijske sestavine revitalizirajo kožo. Vaša koža bo čista in sveža.
473162 18115

Ocene in mnenja

Opis

ZA VSE TIPE KOŽE, TUDI ZA OBČUTLJIVO

Inovacija iz RoC® laboratorija: 

Nežno čisti obraz medtem, ko energijske sestavine revitalizirajo kožo. Vaša koža bo čista in sveža.

Uporaba:

Vsako jutro in/ali zvečer nanesite manjšo količino na dlan i nežno masirajte kožo obraza, nato izperite z vodo. Če pride v oči, izpirati z obilo vode.

• FORMULIRANO DA ZMANJŠA TVEGANJE ZA POJAV ALERGIJ        

SESTAVINE: Označene na embalaži.           
        
Proizvajalec: RoC Division, Johnson & Johnson Consumer France s.a.s., FRANCIJA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Na voljo je v obliki tablet, ki jih jemljemo enkrat dnevno. Zdravilo je treba jemati dalj časa, da se težave umirijo, včasih tudi več kot tri mesece. Zato nikar ne opustite jemanja zdravila po tednu ali dveh, ker niste opazili izboljšanja. Če zdravilo nehate jemati, se prostata hitro ponovno poveča. Tudi če se stanje izboljša, morate zdravilo jemati še naprej.

Manjši delež moških opaža težave z erekcijo in druge motnje spolne funkcije. Če so takšni stranski učinki zelo moteči, se posvetujte z zdravnikom. Zavedati se morate, da se motnje spolne funkcije lahko pojavijo tudi po transuretralni operaciji prostate in da so v tem primeru težave lahko trajne.

ZAVIRALCI RECEPTORJEV ALFA

Zaviralci receptorjev alfa sproščajo gladke mišice, kar zmanjša pritisk prostate na sečnico, in s tem odpravijo odtočno oviro. Učinekje hiter, lahko pa ima stranske učinke, kot so omotica, šibkost in utrujenost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja