RoC Hydra+ 24h comfort light vlažilna krema za normalno in mešano kožo, 40 mL

Vaša intenzivno normalno do mešana navlažena koža bo mehka in bolj vitalna, za prijeten občutek 24 ur. Vaša intenzivno normalno do mešana navlažena koža bo mehka in bolj vitalna, za prijeten občutek 24 ur.
481726 18117

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Katarina **** 6. 05. 2012 02:00
Lahka vlažilna krema,ki se v trenutku vpije in za seboj pušča mehko,navlaženo kožo. Ima nežen vonj p... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Inovacija: Nova Hydra+ Comfort vlažilna krema kombinira vlažilne agense (Hydrovance*), z vitamini (Vitamin E, B5) in hranljivimi agensi (karitejevo maslo, sončnično olje), ki vežejo nase vodo, obnavljajo zalogo hranljivih snovi in krepijo zaščitni sloj kože, da ne bi izgubljala vodo.

Rezultati: 

Vaša intenzivno navlažena koža bo mehka in bolj vitalna, za prijeten občutek 24 ur.

Uporaba:

Lahkotna tekstura je idealna za normalno in mešano kožo. Nanesite vsak dan na obraz in vrat. Odlična je kot podlaga za ličenje.

•    Hydrovance je registrirani zaščitni znak National Starch ? Chemical Company
                                                                 
Proizvajalec: RoC Division, Johnson & Johnson Consumer France s.a.s., FRANCIJA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Bo bolelo?

Bolniki po operaciji redko čutijo bolečino, moteča pa sta lahko urinski kateter in občutek polnosti mehurja. Včasih se pojavijo boleči krči. Če so hudi, bodo predpisali zdravilo proti krčem. Običajno priporočajo tudi uživanje večje količine tekočin, da se mehur bolje izpira.

• Okrevanje

Običajno boste dan ali dva pogosteje hodili na vodo, lahko se pojavijo tudi prehodne težave z zadrževanjem seča. Fizioterapevt ali medicinska sestra bosta pokazala nekaj vaj, ki vam bodo pomagale pri zadrževanju seča. Včasih pride tudi do prehodnega oteženega odvajanja seča. Težave običajno po nekaj urah izzvenijo, če pa vztrajajo, vam bodo v sečni mehur ponovno začasno vstavili kateter, dokler se stanje ne bo umirilo. Prostata je namreč po posegu ranjena in potrebuje čas za celjenje. Piti morate veliko tekočine (ne alkoholnih pijač). Dva do tri tedne se morate izogibati vožnji, dvigovanju tetk ih predmetov in spolnim odnosom. Občasno boste pri odvajanju seča opazili koščke tkiva in kri, kar je znak celjenja prostate.

Pogostejše odvajanje seča lahko traja daljši čas, možno je tudi, da se ne bo povsem normaliziralo. Podobno velja za nočno odvajanje seča. Običajno se izboljša, lahko pa ostane, saj je lahko povezano s staranjem in morebitnimi drugimi boleznimi. Prav tako lahko daljši čas seč kaplja po koncu uriniranja, vendar to največkrat ni preveč moteče.

• Spolni odnosi

Po operaciji se lahko pri posameznikih pojavijo težave z erekcijo, zato je priporočljivo, da se o tem predhodno posvetujete s kirurgom. Včasih moški opazijo, da kljub doseganju orgazma ni izliva, kar je posledica zatekanja semena v sečni mehur ali 1. i. retrogradne ejakulacije.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja