RoC Hydra+ 24h comfort UV/SPF vlažilna krema za vse tipe kože SPF15, 40 mL

Vaša intenzivno navlažena koža bo mehka in bolj vitalna, za prijeten občutek 24 ur. Vaša intenzivno navlažena koža bo mehka in bolj vitalna, za prijeten občutek 24 ur.
485748 18118

Ocene in mnenja

Opis

Inovacija:

Nova Hydra+ Comfort vlažilna krema kombinira vlažilne agense (Hydrovance*), z vitamini (Vitamin E, B5), s hranljivimi agensi (karitejevo maslo, sončnično olje) in z UV filtri, ki nase vežejo vodo, obnovijo rezerve hranljivih snovi, krepijo zaščitni sloj kože, da ne bi izgubljala vode in zaščitijo vašo kožo pred škodljivimi sončnimi žarki.

Rezultati:  

Vaša intenzivno navlažena koža bo mehka in bolj vitalna, za prijeten občutek 24 ur.

Uporaba:

Lahkotna tekstura je idealna za vse tipe kože. Nanesite vsak dan na obraz in vrat. Odlična je kot podlaga za ličenje.
Hydrovance je registrirani zaščitni znak National Starch Chemical Company
                                                         
Proizvajalec: RoC Division, Johnson & Johnson Consumer France s.a.s., FRANCIJA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Z rakom spremenjena žleza v kri izloča večje količine PSA kot običajno. Raven PSA v krvi tako daje grobo oceno, koliko se je bolezen razširila. Na splošno je pri PSA nad 10 verjetno, da je rakava bolezen že razširjena.

Druga ocena, s katero ocenjujejo razširjenost raka, paje t. i. Gleasonov indeks (od 2 do l0). Z njim po pregledu biopsijskega vzorca ocenjujejo stopnjo malignosti raka prostate in se odločijo za obliko zdravljenja. Pri vrednosti pod 7 je poseg velikokrat manj obsežen. Na splošno pa velja, da je tveganje za bolnika večje, če je Gleasonov indeks višji.

PRESEJALNE PREISKAVE

Ali je PSA kot presejalni test enakovreden brisu materničnega vratu? Jasne meje med ravnijo PSA v krvi pri raku prostate in benignih obolenjih žleze, kotj e benigna hiperplazija, ni.

PSA nastaja tako v zdravih kot tudi v rakavih celicah, zato ne bodite zaskrbljeni, če imate zmerno povišan PSA, lahko gre le za benigno hiperplazijo prostate.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja