RoC Keops deodorant v spreju, 100 mL

Učinkovit deodorant v spreju za 48 zaščito. Nežen do kože. Aktivno regulira izločanje znoja in pomaga kontrolirati neprijeten vonj. Učinkovit deodorant v spreju za 48 zaščito. Nežen do kože. Aktivno regulira izločanje znoja in pomaga kontrolirati neprijeten vonj.
10484 10484

Ocene in mnenja

Opis

RoC Keops deodorant v spreju nudi 48-urno učinkovitost in optimalno toleranco do kože.

Izdelek RoC Keops deodorant v spreju vsebuje učinkovito antiperspirantno aktivno sestavino, ki zmanjša znojenje in neudobje. Deodorant aktivno pomaga kontrolirati neprijeten telesni vonj.

Rezultati uporabe RoC Keops deodoranta v spreju

Vaša koža ostane sveža 48 ur. Učinkovito nadzoruje telesni vonj. Brez parfuma. Brez propelantskega plina. Formulirano, da zmanjša tveganje za pojav alergij. Pretresite pred uporabo. Če se zamaši šoba na spreju, jo sperite z mlačno vodo."

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Debelost

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Zmanjšanje kalorij. Za izgubo telesne teže je pomembno, da so obroki uravnoteženi in osiromašeni maščob ter da je dolgoročno zagotovljen energijski primanjkljaj, ki naj znaša 500 do 800 kalorij. 5 tem je omogočeno, da se začetna telesna teža v šestih mesecih zniža 5 do 10 odstotkov. V veliko pomoč vam je lahko tudi obisk skupine za samopomoč, saj se s tem dolgoročno krepita vaša motivacija in vzdržljivost, poleg tega se s tem izognete strahu, ki se pojavi ob misli, da boste shujšali in se nato spet zredili.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja