RoC PRO-CALM intenzivna pomirjajoča krema za obraz, 40 mL

<strong>RoC Pro-Calm intenzivna pomirjajoča krema za obraz pomirja občutljivo, suho in razdraženo kožo. Zmanjša rdečico.<br></strong> RoC Pro-Calm intenzivna pomirjajoča krema za obraz pomirja občutljivo, suho in razdraženo kožo. Zmanjša rdečico.
18125 18125

Ocene in mnenja

Opis

RoC Pro-Calm intenzivna pomirjajoča krema za obraz z bogato, hitro se vpijajočo teksturo. Kremo lahko uporabite kot nego pred ali po manjših estetskih posegih. Hipoalergeno. Formulirano, da zmanjša tveganje za pojav alergij.

Uporaba RoC Pro-Calm pomirjajoče nege

Nanesite enkrat do dvakrat na dan. Pred nanosom kozmetične nege je smiselno čiščenje ter tonificiranje kože obraza. Le tako dosežete, da se bodo vse sestavine te vrhunske kozmetične kreme dobro absorbirale.

Krema deluje pomirjajoče, saj pomiri še tako občutljive kožne tipe. Iritirana ter senzitivna koža obraza je le še preteklost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KIRURŠKO ZDRAVLJENJE

Pri zdravljenju raka, ki je omejen na žlezo, običajno priporočajo odstranitev prostate. Poseg je učinkovit, ne zadošca pa za zdravljenje bolj razširjene bolezni, poleg tega pa ima lahko tudi resnejše posledice.

Poleg odstranitve prostate lahko operativno odstranijo tudi obe modi, s čimer prekinejo nastajanje testosterona, moškega spolnega hermona. ki spodbuja rast zdravih in rakavih celic prostate.

OBSEVANJE

Obsevanje je ena od metod zdravljenja raka prostate, omejenega na žlezo. Stranski učinki so lahko hudi, in sicer impotenca, driska, bruhanje in bolečine pri odvajanju seča.

Novejša oblika zdravljenja z obsevanjem je notranje obsevanje, hrahiradioterapija.

V prostato vstavijo cevko, ki je napolnjena z radioaktivno snovjo in seva neposredno
v prostato.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja