RoC PRO-CLEANSE nežni čistilni gel za umivanje obraza, 200 mL

<strong>RoC Pro-Cleanse nežni čistilni gel za umivanje obraza. Primeren tudi za najbolj občutljive tipe kož. Brez mila in parfuma.<br></strong> RoC Pro-Cleanse nežni čistilni gel za umivanje obraza. Primeren tudi za najbolj občutljive tipe kož. Brez mila in parfuma.
18120 18120

Ocene in mnenja

Opis

RoC Pro-Cleanse nežni čistilni gel za umivanje obraza.

Prilagojen potrebam suhe, zelo suhe in razdražene kože ter občutljive in zelo občutljive kože. Nevtralna pH vrednost. Ne vsebuje mila.

Brez parfuma.
Hipoalergeno.

 Formulirano, da zmanjša tveganje za pojav alergij.

Uporaba RoC PRO-CLEANSE gela

RoC Pro-Cleanse nežni čistilni gel uporabite zjutraj in/ali zvečer. Spenite med dlanmi in nežno vmasirajte na kožo obraza. Izdelek dobro izperite z vodo. Izdelek je primeren za predhoden tretma pred uporabo katerega koli kozmetičnega RoC izdelka - krema, losjon, emulzija ipd.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

V prostato vstavijo cevko, ki je napolnjena z radioaktivno snovjo in seva neposredno
v prostato. Več kot 90 odstotkov bolnikov, zdravljenih s to metodo, ostane po zdravljenju spolno aktivnih. Metoda ni primerna za bolnike, pri katerih je bolezen že napredovala.

HORMONSKO ZDRAVLJENJE

Rak prostate je odvisen od testosterona, zato je hormonsko zdravljenje pomembno, zlasti ce so prisotni zasevki. Običajno ga kombinirajo z drugimi metodami, kot sta kirurško zdravljenje in obsevanje, Zdravljenje povzroča motnje spolne funkcije, vendar lahko impotenca po zaključku terapije mine.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja