RoC PRO-CORRECT pomlajevalni koncentrat za obraz proti gubam, 30 mL

<strong>RoC Pro-Correct pomlajevalni koncentrat - intenzivna nega za zmanjšanje gub.</strong> RoC Pro-Correct pomlajevalni koncentrat - intenzivna nega za zmanjšanje gub.
518824 15394

Ocene in mnenja

Opis

RoC PRO-CORRECT pomlajevalni koncentrat za obraz proti gubam

RoC Pro-Correct pomlajevalni koncentrat za nego proti gubam, z lahko fluidno teksturo za intenzivno nego.  Izdelek vsebuje visoke koncentracije RoC Retinola. Primerno za nego vseh tipov kože.

Uporaba RoC PRO-CORRECT pomlajevalnega koncentrata

Nanesite vsakodnevno, idealno kot nočno nego. Lahko uporabite samostojno ali v kombinaciji z drugim RoC izdelkom. Pogostost uporabe prilagodite občutljivosti vaše kože, v primeru nezaželenih reakcij prenehajte z uporabo.

O liniji RoC PRO-CORRECT

RoC PRO-CORRECTproizvodi so narejeni iz kombinacije dveh najbolj uporalbjanih sestavin, ki jih priporočajo tudi priznani dermatološki strokovnjaki. Govorimo o hialurosnki skislini, ki je učinkovit "magnet" za vodo ter retinol ali vitamin A.

Omenjeni učinkovini se nahajata v treh RoC PRO-CORRECT proizvodih, ki kožo regenerirajo, jo zgladijo ter preprečijo nastanek finih obraznih linij na obrazu. Gube in manjše gubice so le še preteklost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede