RoC PRO-DEFINE lifting fluid za obraz, 40 mL

<strong>RoC Pro-Define lifting fluid izboljša tonus in učvrsti kožo obraza. Kozmetični lifting učinek.<br></strong> RoC Pro-Define lifting fluid izboljša tonus in učvrsti kožo obraza. Kozmetični lifting učinek.
3823 3823

Ocene in mnenja

Opis

RoC PRO-DEFINE lifting fluid za obraz

RoC Pro-Define fluid za izboljšanje tonusa in učvrstitev kože z lahko, fluidno teksturo. Kozmetični lifting učinek. Vsakodnevna uporaba izboljša elastičnost kože, koža je intenzivno nahranjena in mehkejša. Odlična podlaga za ličila.

Uporaba RoC PRO-DEFINE lifting fluida

Nanesite vsakodnevno, najbolje zjutraj, kot dnevno nego. Lahko uporabite samostojno ali v kombinaciji z drugim RoC izdelkom. Pogostost uporabe prilagodite občutljivosti vaše kože, v primeru nezaželenih reakcij prenehajte z uporabo.

O liniji RoC PRO-DEFINE

RoC PRO-DEFINE kozmetični izdelki so namenjeni negi ter redefiniciji obraznih kontur ter obraznih kotičkov. Obstajajo trije RoC PRO-define proizvodi za negovanje kože in sicer fluid, krema ter inovativni koncentrat.

RoC PRO-DEFINE formulacije vsebujejo THPE ter bugrane, sestavini kozmetičnih izdelkov Pro-Define, ki pripomorejo k vzdrževanju čvrstosti kože ter delujejo preventivno proti nastajanju starostnih gub.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Staranje

Ljudje, ki imajo težave s srcem in ožiljem ali pa je njihova pljučna funkcija omejena, se morajo pred letalskimi poleti obvezno posvetovati z zdravnikom. Predvsem ljudje, ki imajo težave z zadrževanjem v hribih ali pogosto utrpijo oteženo dihanje, morajo razčistiti, ali je polet sploh priporočljiv.

Kdor je utrpel srčni infarkt, naj v nadaljnjih šestih tednih ne načrtuje nikakršnih daljših potovanj ali letaisikih poletov. Enako velja za tiste, ki trpijo za motnjami srčnega ritma. Ljudje, ki imajo srčni spodbujevalnik, potrebujejo pred poletom aktualni EKG (elektrokardiogram), istočasno pa potrebujejo tudi potrdilo, s katerim vas bo letališki varnostni nadzor spustil na letalo. Priporočljivo je tudi, da se delovanje naprave pred odhodom preveri.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja