RoC PRO-DEFINE RICH krema za obraz, 50 mL

<strong>RoC Pro-Define rich krema za obraz, z bogato teksturo, ki redefinira ter navdahne vašo kožo.</strong> RoC Pro-Define rich krema za obraz, z bogato teksturo, ki redefinira ter navdahne vašo kožo.
515825 28174

Ocene in mnenja

Opis

RoC PRO-DEFINE RICH krema za obraz

RoC Pro-Define rich krema za izboljšanje tonusa in učvrstitev kože z bogato, hranilno in hitro vpijajočo teksturo. Prilagojena za vse tipe kože, tudi za suho in zelo suho kožo.

Uporaba RoC PRO-DEFINE lifting fluida

Nanesite vsakodnevno, najbolje zvečer, kot nočna nega. Lahko uporabite samostojno ali v kombinaciji z drugim RoC izdelkom. Pogostost uporabe prilagodite občutljivosti vaše kože, v primeru nezaželenih reakcij prenehajte z uporabo. Nanesite vsakodnevno, idealna kot nočna nega.

O liniji RoC PRO-DEFINE

RoC PRO-DEFINE kozmetični izdelki so namenjeni negi ter redefiniciji obraznih kontur ter obraznih kotičkov. Obstajajo trije RoC PRO-define proizvodi za negovanje kože in sicer fluid, krema ter inovativni koncentrat.

RoC PRO-DEFINE formulacije vsebujejo THPE ter bugrane, sestavini kozmetičnih izdelkov Pro-Define, ki pripomorejo k vzdrževanju čvrstosti kože ter delujejo preventivno proti nastajanju starostnih gub.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja