RoC PRO-PROTECT ZF50 intenzivna zaščitna krema za obraz, 50 mL

<strong>RoC Pro-Protect intenzivna zaščitna krema za obraz z zaščitnim faktorjem ZF50.<br></strong> RoC Pro-Protect intenzivna zaščitna krema za obraz z zaščitnim faktorjem ZF50.
18119 18119

Ocene in mnenja

Opis

RoC Pro-Protect intenzivna zaščitna krema za glajenje kože z zaščitnim faktorjem ZF50 in s pomirjevalno, lahko razmazljivo teksturo. Namenjena, da zadovolji potrebe suhe, občutljive in razdražene kože. Idealna za uporabo po dermatoloških pilingih in laserskih tretmajih, za zaščito pred soncem in za preprečevanje temnih madežev.

Pilingi ali uporaba laserskih postopkov lahko naredijo vašo kožo bolj občutljivo na sončno svetlobo. 

Brez parfuma.
Brez parabenov.
Hipoalergeno.

Uporaba RoC Pro-Protect intenzivne kreme

Nanesite zjutraj in čez dan obnovite po potrebi. Nanesite enakomerno in v zadostni količini, pred izpostavljanjem soncu.  Izogibajte se opoldanskemu soncu in nepotrebnemu izpostavljanju UV svetlobi, četudi uporabljate izdelke za zaščito pred soncem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNE SO MOŽNOSTI ZDRAVLJENJA?

Ko sta znana obseg in razširjenost bolezni, ima bolnik na mljo vec različnih oblik zdravljenja.

KIRURŠKO ZDRAVLJENJE

Pri zdravljenju raka, ki je omejen na žlezo, običajno priporočajo odstranitev prostate. Poseg je učinkovit, ne zadošca pa za zdravljenje bolj razširjene bolezni, poleg tega pa ima lahko tudi resnejše posledice.

Poleg odstranitve prostate lahko operativno odstranijo tudi obe modi, s čimer prekinejo nastajanje testosterona, moškega spolnega hermona. ki spodbuja rast zdravih in rakavih celic prostate.

OBSEVANJE

Obsevanje je ena od metod zdravljenja raka prostate, omejenega na žlczo, Stranski učinki so lahko hudi, in sicer impotenca, driska, bruhanje in bolečine pri odvajanju seča.

Novejša oblika zdravljenja z obsevanjem je notranje obsevanje, hrahiradioterapija.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja