RoC PRO-RENOVE RICH krema za celovito anti age nego obraza, 50mL

RoC Pro-Renove krema z bogato teksturo, za celovito anti age nego obraza.<br> RoC Pro-Renove krema z bogato teksturo, za celovito anti age nego obraza.
24959 24959

Ocene in mnenja

Opis

RoC Pro-Renove krema za celovito anti age nego obraza

RoC Pro-Renove krema za celovito anti age nego z bogato, hranilno in hitro vpijajočo teksturo.  Gladi gubice, izboljša teksturo in tonus kože ter pomaga pri preprečevanju temnih madežev. Primerna za vse tipe kože, tudi za suho in zelo suho kožo.

Uporaba RoC Pro-Renove kreme

Nanesite vsakodnevno, najbolje zjutraj, kot dnevno nego. Lahko uporabite samostojno ali v kombinaciji z drugim RoC izdelkom.

O liniji RoC PRO-RENOVE

Linija izdelkov RoC PRO-RENOVE temelji na delovanju Hexinol tehnologije. Njeno delovanje pripomore k ustavitvi procesa staranja in sicer tam, kjer to staranje tudi poteka - na mikro celičnem nivoju.

RoC PRO-RENOVE kozmetični izdelki so kombinirani z vitaminom C, ki pripomore k regeneraciji ter poenotenju tena kože obraza, poleg vsega pa je ob nanosu kreme koža intenzivno zaščitena pred delovanjem prostih radikalov (pospeševalcev staranja). Ten je z uporabo kozmetičnega izdelka RoC PRO-RENOVE poenoten, koža je zglajena, vidnih gub ter gubic ni več.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja