RoC PRO-SUBLIME krema za nego proti gubam okrog oči, 15 mL

<strong>RoC Pro-Sublime krema za nego proti gubam okrog oči. <br></strong> RoC Pro-Sublime krema za nego proti gubam okrog oči.
916501 18124

Ocene in mnenja

Opis

RoC PRO-SUBLIME krema za nego proti gubam okrog oči

RoC Pro-Sublime krema za poživljajočo nego proti gubam okrog oči z lahko, fluidno teksturo. Vsebuje RoC Retinol in hialuronsko kislino. Primerno za nego vseh tipov kože. Posebno formulirano za nego okrog oči.

Uporaba RoC PRO-SUBLIME kreme

Nanesite vsakodnevno, zjutraj in/ali zvečer. Pogostost uporabe prilagodite občutljivosti vaše kože, v primeru nezaželenih reakcij prenehajte z uporabo.

O liniji RoC Pro-Sublime

RoC Pro-Sublime kozmetična linija je namenjena negi predelov kože okoli oči. Ti predeli kože okoli oči so lahko izredno občutljivi. Kozmetična linija razveljavi leta ter zmanjšuje nastajanje neprijetnih gubic. Le-te so posledica težav s propadanjem elastina, zmanjševanje koncentracije hialuronske kisline ipd.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rakam spremenjena žleza v kri izloča večje količine PSA kot običajno. Raven PSA v krvi tako daje grobo oceno, koliko se je bolezen razširila. Na splošno je pri PSA nad 10 verjetno, da je rakava bolezen ze razširjena.

Druga ocena, s katero ocenjujejo razširjenost raka, pa je t. i. Gleasonov indeks (od 2 do lo). Z njim po pregledu biopsijskega vzorca ocenjujejo stopnjo malignosti raka prostate in se odločijo za obliko zdravljenja. Pri vrednosti pod 7 je poseg velikokrat manj obsežen. Na splošno pa velja, da je tveganje za bolnika veeje, če je Gleasonov indeks višji.

PRESEJALNE PREISKAVE

Ali je PSA kot presejalni test enakovreden brisu materničnega vratu? Jasne meje med ravnijo PSA v krvi pri raku prostate in benignih obolenjih žleze, kotje benigna hiperplazija, ni.

PSA nastaja tako v zdravih kot tudi v rakavih celicah, zato ne bodite zaskrbljeni, če imate zmerno povišan PSA, lahko gre le za bcnigno hiperplazijo prostate.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RoC RoC
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja