RodiCare Apetit za glodalce - sirup, 15 mL

RodiCare Apetit za glodalce je pripomoček namenjen za veterinarsko uporabo ter je primeren kot dodatek k prehrani. RodiCare Apetit za glodalce je pripomoček namenjen za veterinarsko uporabo ter je primeren kot dodatek k prehrani.
939463 16563

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

VETERINARSKI IZDELEK

RodiCare Apetit za glodalce je pripomoček namenjen za veterinarsko uporabo ter je primeren kot dodatek k prehrani.

RodiCare Apetit je veterinarski izdelek, ki je primeren predvsem za spodbujanje ješčosti pri glodalcih in manjših živalih. Problematika neješčosti lahko postane velik problem in jo je potrebno jemati izredno resno. Ker imajo majše težave ponavadi zelo pohitreno prebavo ima lahko neješčost številne posledice.

Posledica neješosti je ponavadi pomanjkanje številnih vitaminov in mieralov v organizmu vašega ljubljenčka. Poseldično pomanjkanje našetih snovi vodi v nadalnje zaplete, najpogosteje vprivede do težav z jetri in jetrnim sistemom. V kolikor se z uporabo tega krmila stanje ne popravi potem je najbolje, da žival odpeljete k veterinarju.

Sestavine RodiCare Apetit sirupa

pelin - ima vlogo pri spodbujanju samega apetita

encijan - sodeluje pri lajšanju prebavnih motenj, lajša zaplete z driskami in drugimi preavnimi težavami.

ingver - deluje širokospektralno, predvsem pa je dober antioksidant, deluje zaščitno na prebavila ter lajša prebavne vetrove, ki nastajajo

kolmež - deluje sinergističnov sodelovanju z dugimi zeliščnimi izvlečki. Ekstrakt spodbuja prebavo ter jo uravnava.

Uporaba RodiCare Apetit sirupa

Količina zaužitega sirupa zavisi od same velikosti ter predvsem telesne teže.

Sirup polijte preko hrane, lahko v razredčeni obliki.

Režim za odmerjanje je sledeč:

miši, hrčke: 0,05 ml
podgana: 0,1 ml
morski prašički, pritlikavi kunci: 0,2 -0,3 ml
kunci: 0,4 -0,6 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Vsaj 21 orgazmov na mesec zniža tveganje za to bolezen za tretjino v primerjavi s tistimi, ki so jih imeli samo štiri do sedem na mesec.

Kakšen mehanizem je pri tem na delu?

Prostata ustvarja semensko tekočino. Čim več je ejakulirate, tem več morebiti rakavih celic se znebite (in ne, vaši partnerici ne morejo škoditi). Če nimate partnerice oziroma če ni voljna, brez skrbi.

Koristi pridejo iz ejakulacije, za katero, kot nedvomno veste, ne potrebujete partnerice.

RAK PROSTATE

Uživajte paradižnikovo omako Likopen, pomemben antioksidant v paradižniku, vsebuje veliko pratirakavih snovi. Že samo deset paradižnikov na teden zmanjša tveganje za raka prastate za tretjino, tveganje za raka dojk pa do 50 odstotkov. Pomembno je, da dobite veliko več likopena, če paradižnik skuhate, ker se ob tem sprosti več te kemične snovi. To boste dosegli že tudi, če samo nežno segrej te nasekljan paradižnik.

RAKA PROSTATE, DOJK IN POŽIRALNIKA

Pijte vodo kot žejna kamela

Čim več vode pijete, tem bolj razredčite taksi ne v hrani in drugih tekočinah ter zmanjšate njihove škodljive učinke na debelo črevo in mehur. Neka velika študija je ugotovila, da že šest kozarcev (po 2,25 dl) vode na dan zmanjša tveganje za raka mehurja pri moških za polovico. Druga študija pa je ugotovila za 45 odstotkov zmanjšano tveganje za raka debelega črevesja pri ženskah, ki so skozi ves dan pile veliko vode. Da bi se izognili množici plastičnih steklenic, imejte v hladilniku, doma in v službi vrč filtrirane vode in poskrbite, da ga spraznite vsaj enkrat, najbolje pa dvakrat na dan.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja