RodiCare Instant za glodalce - sirup, 15 mL

RodiCare Instant za glodalce je visokokakovostna mešanica, primerna za dajanje k živalski krmi ter je primerna predvsem kot dopolnilo vsem glodalcem. RodiCare Instant za glodalce je visokokakovostna mešanica, primerna za dajanje k živalski krmi ter je primerna predvsem kot dopolnilo vsem glodalcem.
16568 16568

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

RodiCare Instant za glodalce je visokokakovostna mešanica, primerna za dajanje k živalski krmi ter je primerna predvsem kot dopolnilo vsem glodalcem - denimo: kunci ter manjši glodalci.

Izdelek je krvna mešanica, ki je primerna predvsem za glodalce, ki v danem obdobju nem orejo jesti trdne prehrane.

Krmna mešanica je tako obogatena z vitamini in mineralnimi snovmi. Vsebuje velik delež antioksidativnega vitmaina C ali askorbinske kisline, ki pripomore k regeneraciji ter dobremu počutju živalskega organizma.

RodiCare Instantvsebuje visok delež lažje prebavljivih snovi, kot so to:  prebavljiva vlakna, vlakninske snovi, mešanica zeliščnih snovi, ki pospešujejo prebavo in lajšajo delovanje prebavne peristaltike. Dodajanje prahu RodiCare Instant prav tako stimulira sam apetit živali.

Kdo naj uporablja RodiCare Instant?

  • glodalci - npr. zajci
  • plazilci vseh vrst
  • ptice - odmerek je potrebno prilagajati njihovim potrebam

RodiCare Instantvzdržuje prebavno črevesno floro v najboljšem možnem stanju, saj vsebuje visoko koncentracijo snovi, ki pozitivno delujejo na stanje ter dobro počutje črevesne mikroflore in splošnega počutja živali. Energija, ki se s pomočjo tega prahu hitreje sprosti iz prebavljene hrane je odlično pomagalo za vsko še tako obnemoglo žival.

Sestavine RodiCare Instant 

FOS ali fruktooligo saharidne enote, spodbujajo prebavo in delovanje prebavnega sistema

semena sabljastega triplata pripomorejo k spodbujanju apetita ter splošnega dobrega počutja živali

cvet kamilice, komarček ter poprova meta vplivajo na samo prebavo ter stimulacijo prebavnega trakta

Kumina in sladki koren lajšata prebavne procese in nastanek črevesnih plinov

Priprava RodiCare Instant prahu

Prašek vedno zmešajte v razmerju 2:3 in sicer tako, da nastane gosta kaša.

Po potrebi lahko pripravite kašo bolj ali manj gosto, kar zavisi od trenutnih potreb vašega ljubljenčka.

Odmerite po cca 70 mL tako pripravljene kaše na 1 kilogram telesne teže.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pridružite se skupini

Ni pomembno, kaj skupina dela - raztrgajte najnovejšo uspešnico ali najnovejšega političnega voditelja (le figurativno, seveda) - samo da se družite z drugimi. Študije ugotavljajo, da imajo starejši, ki so zaposleni in ohranjajo močno družbeno mrežo, manj kroničnih bolečin kot tisti, ki tega nimajo.

Postanite študent obvladovanja bolečine

Svojega zdravnika povprašajte o izobraževalnih tečajih za ljudi s kroničnimi bolečinami. Že če se poučite o vzrokih in posledicah svoje bolečine, jo lahko znatno zmanjšate. Ti programi po navadi vključujejo podatke o vzrokih bolečine, oceno bolečine, zdravila in pristope za lajšanje brez uporabe zdravil. Morda boste s seboj pripeljali tudi družinskega člana, da bo bolje razumel vaše izkušnje in najučinkovitejše pristope.

Obiščite terapevta

Kognitivno-vedenjska terapija uči, kako se izogibati negativnemu razmišljanju in vedenju, ki je škodljivo za nas (na primer, preveč me boli, da bi šel na sprehod), in nam zagotovi pozitivno oporo za doseganje svojih ciljev (na primer, pojdi na sprehod!). Uči tudi tehnike za boljše obvladovanje bolečine. Rezultate bi morali videti po 6 do 15 srečanjih. Prosite svojega zdravnika, naj vam priporoči terapevta z izkušnjami pri delu z bolečinskimi pacienti.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov