Rosacta krema, 50 ali 90 g

Zdravilo Rosacta krema je zdravilo, ki je namenjeno lajšanju številnih tegob - uporalbja se tudi za lajšanje blage bolečine v mišicah in sklepih ter blagih motenj perifernega krvnega obtoka.
22343 22343

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 1. 04. 2017 08:03
super Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Zdravilo Rosacta krema je zdravilo, ki je namenjeno lajšanju številnih tegob - uporablja se tudi za lajšanje blage bolečine v mišicah in sklepih ter blagih motenj perifernega krvnega obtoka.

Rosacta krema je zdravilo, ki je obogateno z eteričnim oljem navadnega rožmarina, ki deluje regenerativno, s pridom pa se uporalbja pri odraslih za lajšanje občutenja lažje/blažje bolečine v predelu mišičevja ter tudi v sklepih - rešuje pa tudi motnje perifernega/lokalnega krvnega obtoka. Lajša bolečino z dvojno močjo rožmarina: deluje portibolečinsko ln hkrati poveča prekrvavljenost prizadetega mesta, kar pripomore k hitrejšemu procesu zdravljenja in regeneraciji.

  • odpravlja vnetje mišične muskilature
  • lajša bolečine v mišičnem tkivu
  • za uspešno in hitro zdralvjenje bolečine sklepov in drugih ligamentov

Kje specifično uporabiti kremo?

Predeli mišic, sklepi ter bolečine v njih, za namene boljše prekrvavitve.

Sestavine Rosacta kreme

1 g kreme Rosacta vsebuje:

- 100 mg eteričnega olja navadnega rožmarina (Rosmarinus officinalis L., aetheroleum).

Pomožne sestavine:

srednjeverižni nasičeni trigliceridi, oktildodekanol, 96 % etanol, 85 % glicerol, emulgirajoči cetil in stearilalkohol (vrsta A), glicerilmonostearat 40–55, trometamol, dimetikon, karbomeri, prečiščena voda.

Uporaba Rosacta kreme

Rosacta krema je namenejna tako za odrasle in starejše.

Odrasli in starejši: v tej starosti skupini je smiselno odmerjati kremo na sledeč način in sicer nanesite cca 3 do 6 centimetrov Rosacta kreme na željeno področje ter dodobra vtrite v površino kože telesa. Količina uporabljene kreme bo odvisna od zdravljene površine.Po uporabi si očistite kožo rok, da ne zaidejo sestavine kreme  očesno ali kakršno koli drugo sluznico, kar povzroči izredno neprijeten/pekoč občutek.

Otroci in mladostniki, mlajši od 18 let: uporaba Rosacta zdravilne kreme ni priporočljiva razen po potrebi in nasvetu zdravnika.

Kako dolgo naj traja zdravljenje s kremo Rosacta?

Kremo uporabljajte do 4 tedne, v kolikor pa se v tem časi simptomi obolenja ne izboljšajo se posvetujte glede nadalnjega zdravljenja z zdravnikom ipd. Uporabo zdravila prekinite, če se pojavi rdečica, prekomerna razdraženost, suhost kože in podobni simptomi.

Rosacta poleg tega, da učinkovito lajša bolečine v mišicah in sklepih tudi:

· prijetno diši po rožmarinu,

· ne pušča mastnih madežev,

· se takoj vpije v kožo.

Posebna opozorila ob uporabi kreme

- kremo prenehajte uporabljati v primeru rdečice, razdraženosti in podobnih neprijentih simptomov

- izogibajte se stiku kreme s sluznicami (očmi) in drigih izpostalvjenih predelov. Kreme nikoli ne nanašajte na predele poškodovane kože telesa.

- kreme ne zaužitje, saj ni prmerna za peroralno uporabo

O rožmarinu, ki je sestavina kreme Rosacta

Rožmarin spada v prijetno dišavnico s področja sredozemlja - prav njene učinkovine se izrabljajo v številnih kremah, med drugim tudi v zdravilu Rosacta. Rožmarinovo olje je pridobljeno iz listov iz katerega je pridobljen učinkovit ekstrakt. Rožmarin se tredicionalno uporablja topikalno, za reševanje številnih težav, med drugim tudi izboljšuje lokalno prekrvavitev.

O bolečini in kremi Rosacta

Bolečina je nepriejten živčni dražljaj, ki je posledica dejanske poškodbe tkiva lai samo njene morebitne okvare. Akutna bolečina je posledica poškodbe tkiva, morebitnega vnetnega procesa in drugih neprietnih dražljajov iz okolja. Če bolečino, ki je trenutna in akutne narave prezremo lahko to posledično rezultira v nastanku kroničnega tipa bolečine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medis Medis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov