Rossmax manšeta za merilec krvnega tlaka, 1 manšeta

Rossmax manšeta za merilec krvnega tlaka je namenjena za uporabo le z merilci krvnega tlaka švicarske znamke Rossmax.
4274 4274

Ocene in mnenja

Opis

Rossmax manšeta za merilec krvnega tlaka je namenjena za uporabo le z merilci krvnega tlaka švicarske znamke Rossmax. Uporaba tovarniško verificirane manšete zagotavlja meritve, ki so natančne in odražajo dejansko stanje krvnega tlaka.

Rossmax je vodilno podjetje na globalnem trgu zdravstvenih pripomočkov. Zagotavlja razvoj in proizvodnjo vrhunskih izdelkov in rešitev z visokokakovostnimi tehnologijami izjemne kakovosti.

Delujejo na področjih PREVENTIVE, NADZORA in ZDRAVLJENJA. Razvijamo in ponujamo širok nabor izdelkov in storitev na področju skrbi za zdravo telo, debelosti, hipertenzije, zdravja dihal, spremljanja telesne temperature, hladilnega in grelnega zdravljenja. Izdelke prodajamo v več kot 90 državah, vsi pa so klinično testirani in odobreni na osnovi najnovejših standardov kakovosti. Imamo vrhunske proizvodne kapacitete, ki so stalno pod izjemno strogim nadzorom. Naša poslovna odličnost je ključnega pomena za uspeh, saj zagotavljamo raziskave in razvoj izdelkov ter hkrati tudi učinkovito proizvodnjo in logistično podporo.

Natančnost, varnost, stabilnost, zanesljivost in visoko zmogljivost celotnega nabora naših izdelkov klinično potrjujeta Britansko združenje za hipertenzijo (BHS) in Evropsko združenje za hipertenzijo (ESH). Merilnike krvnega tlaka Rossmax larko priporočamo tudi za uporabo pri nosečnicah.

Natančnost
za hipertenzijo (BHS) in Evropsko združenje za hipertenzijo (ESH). Merilnike krvnega tlaka Rossmax lahko priporočamo tudi za uporabo pri nosečnicah.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Visok krvni tlak - tihi ubijalec!

Visok krvni tlak včasih imenujemo tihi ubijalec, saj običajno sploh ne povzroča opozorilnih znakov ali simptomov. Mnogi ljudje niti ne vedo, da imajo zvišan krvni tlak. Zato je pomembno redno preverjanje...

Preberi več...

Kako visok je pa vaš krvni tlak?

Izmerimo si ga vsaj v maju, saj se polovica bolnikov sploh ne zaveda, da imajo zvišan krvni tlak! Arterijska hipertenzija oziroma zvišan krvni tlak je ena tistih zdravstvenih težav, ki jo...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rossmax Rossmax
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja