Rougj Attiva Bronz 40% krema za porjavitev, 100 mL

<strong>Kozmetična krema je namenjena za zaščito obraza in telesa in zagotavlja uspešno ter popolno porjavitev kože.<br></strong> Kozmetična krema je namenjena za zaščito obraza in telesa in zagotavlja uspešno ter popolno porjavitev kože.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
23080 23080

Ocene in mnenja

Opis

Rougj Attiva Bronz 40% krema za porjavitev je primerna za vse tipe kože, predvsem pa tiste, ki so izrazito občutljive na sončne žarke.

Izdelek je primeren za negovanje celotnega telesa ter tudi obraza. Izdelek Rougj ne vsebuje kozmetičnih filtrov, ki bi zaščitili pred toksičnimi UV žarki, zato je nujna uporaba močne zaščitne kreme, v kolikor se izpostavljate močnim sončnim žarkom.

Tekstura izdelka je odlično mazljiva, prijetno dišeča a vendar nikakor ne vsiljiva. Krema ne vsebuje parabenov, konzervansov - krema je dermatološko testirana in ne vsebuje nikelj, krom ter kobalt.

Uporaba kozmetičnega izdelka Rougj Attiva Bronz 40%

Rougj Attiva Bronz 40% nanesite med in pred  sončenjem. V kolikor krmeo uporabljate med sončenjem sama krema ne zadostuje za učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Izdelek lahko uporabite na vsakem kožnem tipu kože.

Posebna opozorila ob uporabi Rougj Attiva Bronz 40%

V času najmočnejšega sončnega obsevanja kožo obraza in telesa dodatno zaščitite z močno sončno zaščito. Ena najboljših sončnih zaščiti niti ni sončna krema, saj je za učinkovito zaščito potrebno uporabiti kar nekaj te. Najboljša sončna zaščita je izbira ustreznih oblačil, ki so kakovostne izdelave.

Posebno opozorilo, ki ga vsekakor upoštevajte je, neprimernost izpostalvjanja gole nezaščitene kože v času med 12 in 16 uro, pri čemer predvsem dojenčkov in zelo majhnih otrok nikakor ne izpostavljajte direktnim sončnim žarkom. Prekomerno izpostavljanje sončnim žarkom lahko škodi dermisu, predelu kože, ki je pri otrocih še posebej ranljiva.

Izdelek za zaščito pred soncem nanesite cca 20 minut pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek nanos zopet ponovite.

O izdelku Rougj Attiva Bronz

Kozmetična krema je namenjena za zaščito obraza in telesa in zagotavlja uspešno ter popolno porjavitev kože.

Krema ne zaščiti kože pred škodljivimi UV žarki, kožo le pripravi na hitrejšo pojavitev!

Za intenzivno porjavelost vam svetujemo večkratni nanos kreme Rougj!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rougj Rougj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede