Rougj darilni paket presenečenja, 30 mL + 150 mL + 10,5 mL

Rougj darilni paket presenečenja vsebuje: - Rougj hidratantna krema za obraz - Rougj, negovalna krema za telo - Rougj Extra volume maskara - črna Rougj darilni paket presenečenja vsebuje: - Rougj hidratantna krema za obraz - Rougj, negovalna krema za telo - Rougj Extra volume maskara - črna
445363 9594

Ocene in mnenja

Opis

Rougj darilni paket presenečenja vsebuje:

- Rougj hidratantna krema za obraz

- Rougj, negovalna krema za telo

- Rougj Extra volume maskara - črna

Rougj hidratantna krema za obraz, 30 mL

Hidratantna kizmetična nega Rougj nudi cenovno dostopno vrhunsko nego obraza. Koža je videti izrazito sveža, predvsem pa v času kurilne sezone izrazito sveža in vidno navlažena. Koža se posledično ne lušči ter nudi prijeten občutek.

Izdelek ne povzroča alergij, ne vsebuje parabenov ter je mikrobiološko prizkušena. Ne vsebuje težkih kovin, kot so kobalt, nikelj ter krom.

Uporaba kreme

Kremo nanesite po potrebi zjutraj in zvečer, najbolje na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, saj je le tako sposobnost absorbcije kreme največja.

Rougj, negovalna krema za telo 

Rougj negovalna krema je primerna za intenzivno negovanje kože telesa. Koža bo po nanosu izrazito navlažena, počutili se boste prijetno in regenerirano. Dotik negovane kože bo kakor dotik prijetnega žameta.

Izdelek ne povzroča alergij, ne vsebuje parabenov ter je mikrobiološko prizkušena. Ne vsebuje težkih kovin, kot so kobalt, nikelj ter krom.

Rougj Extra volume maskara - črna

Maskara je prijetne in zapeljive črne barve, ki naredi videz vaših trepalnic privlačen in na pogled prijetno zapeljiv.

Izdelek ne povzroča alergij, ne vsebuje parabenov ter je mikrobiološko prizkušena. Ne vsebuje težkih kovin, kot so kobalt, nikelj ter krom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen - tip 2

Odločitve s pomočjo zdravnika
Zdravila:
Glitazoni so nove snovi, ki prav tako kot biguanidi zmanjšujejo odpornost proti inzulinu, to pomeni, da celice postanejo ponovno občutljive na inzulin. Kot stranski učinek lahko vodijo do povečane potrebe telesa po vodi in so zato za bolnike s težavami s srcem neprimerni. Prvo zdravilo s to učinkovino so zaradi prevelike škode jeter v Ameriki umaknili s trga, še preden je bilo dosegljivo v Evropi. Od leta 2000 pa sta na trgu dve novi zdravili. Učinek, ki bi škodoval jetrom, za zdaj še ni bil dokazan, kljub temu pa je treba pri jemanju teh zdravili redno preverjati delovanje jeter. Zmanjšanje količine sladkorja se doseže z zmanjšanjem količine maščobne kisline, ki je pri bolnikih s to sladkorno boleznijo zelo velika, torej posredno z izboljšanjem presnove maščob.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rougj Rougj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov