Rubbabu Funny protistresne žogice, 6 žogic

<p>Rubbabu protistresne žogice so barvno različne žogice, ki so primerne za vsakogar, ki je prekomerno nervozen, živčen ali se le pogosto znajde v situaciji, ki je zelo stresna.</p>

Rubbabu protistresne žogice so barvno različne žogice, ki so primerne za vsakogar, ki je prekomerno nervozen, živčen ali se le pogosto znajde v situaciji, ki je zelo stresna.

24 24

Ocene in mnenja

Opis

Rubbabu protistresne žogice so barvno različne žogice, ki so primerne za vsakogar, ki je prekomerno nervozen, živčen ali se le pogosto znajde v situaciji, ki je zelo stresna.

Protistresne žogice so povsem varne tudi za dojenčka, njegovo igranje. V prvi vrsti so protistresne žogice narejene predvsem za otroško igro.

Lastnosti Rubbabu protistresne žogice

- izdelek je mehak na otip, povsem varne pa so tudi za dojenčke, otroke, malčke ter otroke, ki se odpralvjajo v šolo

- izdelek je ročne izdelave

- so prijetne na otip, vaš otrok jih bo vzljubil

Rubbabu protistresne žogice  so pakirane po tri v kartonski škatli,narejene so iz naravnega kavčuka in imajo oznako 0+, kar pomeni, da so narejene iz ekoloških materialov,  brez kemikalij in strupenih snovi, primerne že tudi za najmlajše otroke. Umivajo se pod tekočo vodo, saj kavčuk vode ne vpija, prevlečene pa so z kosmičasto ovojnico,  izredno prijetno na dotik. Vsaka od treh žogic je drugačne oblike in barve in se odlično prilagajajo v pest.

Lastnost igrače je tudi ta, da je igrača praktično neuničljiva, lahko se nanjo celo stopi (v tem primeru se jo za namen higiene tudi obriše). Igrače so varne za igro, lahko jih uporabljajo tudi najmanjši otroci.

Ustrezajo vsem potrebnim certifikatom: ASTM 963 CFR 16, EN71 & AS/NZS ISO 8124

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Poporodna anksioznost!

Vprašanje: Začelo se je, ko sem odhajala iz porodnišnice. Tresla sem se. Počutila sem se nesposobno skrbeti za otroka. Zdelo se mi je, da imajo vse druge matere nekakšen čut za otroka,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Gripa

?Kako si lahko pri gripi pomagate sami?
V času okužb se čim manj gibajte v prostorih, kjer se zadržuje veliko ljudi, odpovejte se kajenju, ki škoduje dihalom, in alkoholu, ker oboje zmanjšuje splošno odpornost proti okužbam. Pogosto si umivajte roke, da uničite viruse, ki ste jih pobrali pri prijemanju okuženih predmetov, kot so npr. kljuke na vratih. Redno zračite bivalne prostore, poskrbite za redno telesno dejavnost in zdravo, z vitamini bogato prehrano.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja